Gorenje vas poziva u kreativnu kuhinju festivala "Cest is d'Best"! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 8. lipanj 2011

Gorenje vas poziva u kreativnu kuhinju festivala "Cest is d'Best"!

Tvrtka Gorenje je sa svojim funkcionalnim i vrhunski dizajniranim kućanskim aparatima oduvijek dio toplog doma. U želji da s vama podijelimo još više ugodnih trenutaka i pozitivne energije odlučili smo svojim sudjelovanjem podržati najbolji ulični festival, Međunarodni ulični festival Cest is d'Best.

Gorenje se od 08. do 12. lipnja, na Zrinjevcu, u sklopu festivala "Cest is d'Best" predstavlja s kuhinjom u kojoj uz vas glavnu ulogu imaju najmlađi članovi vaše obitelji jer upravo za njih smo smislili zabavan i edukativan program u sklopu kojeg će klinci i klinceze imati priliku za sebe i vas ispeći ukusne kekse. Uz stručno vodstvo profesionalnog kuhara vaši će mališani dobiti priliku izraziti svoju kreativnost i možda u sebi otkriti Master Chefa, a za uspomenu će dobiti na svoje ime diplomu za "Malog kuhara", ispečene kekse, kuharsku kapu i još nekoliko poklona te sjećanje na prekrasno proveden dan s obitelji i prijateljima.

Tvrtka Gorenje polaže puno pažnje potrebama suvremene obitelji i ide u korak sa suvremenim načinom života. Zato se radujemo zajedničkom druženju i uživanju u životu.

Čekamo vas u sklopu Cest is d Besta na Zrinjevcu i garantiramo vam odličnu zabavu u Gorenje kuhinji. Vidimo se na najboljem tulumu u Zagrebu!

Gorenje vas poziva na kuharske radionice za najmlađe

Profesionalni kuhar i domaćice Gorenja s "malim kuharima" peku ukusne kekse za grickanje na festivalu. Mali kuhari dobit će diplomu na svoje ime i prezime, kuharsku kapu, fotografiju i druge poklone za uspomenu!

PROGRAM ZA MALE KUHARE:
SRIJEDA, 08.06., OD 10-13 I 16-18 SATI
ČETVRTAK, 09.06., OD 10-13 I 16-18 SATI
PETAK, 10.06., OD 10-13 I 15-18 SATI
SUBOTA, 11.06., OD 9-14 I 16-18 SATI
NEDJELJA, 12.06., OD 10-14 SATI

Program za male kuhare je edukativnog i društvenog karaktera i nema elemente natjecanja. Program je u potpunosti prilagođen djeci. Svi sudionici nastupaju pod motom "lijepo je fino kuhati, a još je finije jesti".

DODATNE INFORMACIJE:
Ukoliko imate pitanja vezano za program i sudjelovanje ili se želite unaprijed prijaviti možete to učiniti svakim radnim danom od 10-14 sati na broj telefona 01/4854-305 ili svaki dan na adresu elektronske pošte: marketing@gorenje.hr