Gorenje i Rene Bitorajac podržavaju mlade plesače Zumbe - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 7. srpanj 2011

Gorenje i Rene Bitorajac podržavaju mlade plesače Zumbe

Gorenje i Rene Bitorajac podržavaju mlade plesače Zumbe
Rene Bitorajac je obogatio svoje plesno iskustvo iz „Plesa sa zvijezdama“ ali i veze s natjecateljima iz „Supertalenta“ novim koracima iz Brazila. Svoje je nove vještine prikazao u video spotu, najvećem glazbenom ljetnom hitu 2011 - „DUDU-DAU“ u kojemu je pored Renea glavna zvijezda Josip Krnić, jedanaestogodišnji plesač koji već ima iskustva natjecanja u Supertalentu sa skupinom „D'N'F“ iz Splita. A spot možete pogledati klikom na slijedeći link: Video spot Dudu-Dau 

Cilj ovoga spota je popularizacija plesa / pokreta ZUMBE kao zdravog lifestylea baziranog na igri i plesu uz južnoameričke ritmove. Režiser spota je Zoran Pezo koji se već proslavio s više desetaka duhovitih video brojeva kao i reklama, pa je i u ovom projektu pronašao priliku da svoj prepoznatljiv humor nadogradi surađujući s najpopularnijim hrvatskim komičarem – Reneom Bitorajcem. Kako je bilo na samom snimanju najbolje pogledajte u video intervjuu u kojem Rene objašnjava kako se spot snimao čak 43 dana po raznim mediteranskim zemljama, te kako je bio oslobođen tjelesnog odgoja u osnovnoj školi: Video intervju s Reneom Bitorajcem

Vrijedno je naglasiti kako spota uopće ne bi bilo da se nije uključilo Gorenje Hrvatska koje je prepoznalo priliku za pružanje podrške svim pozitivnim karakteristikama projekta koji djeci nudi tjelesnu rekreaciju, veselje i fokus prema zdravom korištenju svoga slobodnog vremena. 

ZUMBA je plesni program inspiriran latino glazbom s intenzivnim plesnim pokretima koji stvaraju dinamičan, uzbudljiv, veseo i povrh svega učinkovit fitness program. ZUMBA kombinira plesove iz različitih djelova svijeta poput Salse, Merenguea, Sambe, Cumbije, Reggaetona, trbušnog plesa, različitih afričkih i latinoameričkih ritmova u nove plesne koreografije koje mogu savladati svi, od 4 do 99 godina.

Ljetni hit koji slušate na hrvatskim radio postajama postao je i zaštitni znak ljetne sheme RTL 2 programa. 

Dudu Dau
 - Zumba by Maris je pozitivna, plesna i optimistična pjesma koja se idealno uklopila u program čiji je osnovni moto - zabava! 
Pjesmu „DUDU-DAU“komponirali su Branko Friedman i Davor Devčić Daga koji je napravio i kompletnu produkciju u svom 3-D studiju. Na snimci još gostuje i zagrebački trubač Davor Križić. 

Spot koji prati cijeli projekt snimio je Zoran Pezo koji se već proslavio s više desetaka duhovitih video brojeva kao i reklama, pa je ovom projektu pristupio kao novoj prilici da svoj karakterističan humor nadogradi u suradnji s najpopularnijim hrvatskim glumcem – Reneom Bitorajcem koji zajedno sa 10-ak mladih plesača iz cijele Hrvatske uči plesati Zumbu.