Elegantna miješalica sa staklenom posudom - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 1. srpanj 2011

Elegantna miješalica sa staklenom posudom

Elegantna miješalica sa staklenom posudom
Ručne miješalice i sjeckalice su već odavno neophodno potrebni pomoćnici svake domaćice. Gorenje je tom tradicionalnom malom kućanskom aparatu dalo novi, suvremeniji oblik i odjenulo ga u nove boje pa i u elegantnu crnu. Black Up dakle i u kuhinji … Od sada ultimativna zapovijed nije više samo mala crna odjeća. U svakoj će se kuhinji zasigurno naći mjesta za barem jednog predstavnika Gorenje crne linije malih kućanskih aparata Black Up koji osvajaju snagom ljepote. Za potpuni sklad i izuzetnu učinkovitost u kuhinji. 

Nova ručna miješalica i sjeckalica B600 B iz Gorenja ponosi se s pet brzinskih funkcija, funkcijom trenutnog uključivanja PULSE i gumbom TURBO za najsmjelije. Za ravnomjerno miješanje i sjeckanje vodi brigu 6-kračna čelična oštrica te čvrsta i stabilna staklena posuda zapremnine 1,5 litara. Staklena posuda aparata omogućava preglednost i trenutno praćenje postupka miješanja. Primjerena je i za praktičnu uporabu u mikrovalnoj pećnici dok je sa svojim elegantnim izgledom prirodno idealna za neposredno serviranje. Nakon uporabe može se jednostavno oprati u perilici posuđa. 
Jednostavna za uporabu, praktična i (skoro) svemoguća – sve to je zavodljiva crna miješalica B600 B iz Gorenja. Sve ostalo prepušteno je vašoj mašti …