Novi štapni mikser Gorenje s naprednim DC motorom - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 18. studeni 2011

Novi štapni mikser Gorenje s naprednim DC motorom

Brz, učinkovit i uvijek pri ruci za pripremu odličnih gustih juha, pasirane hrane i napitaka

Studeni 2011. - Novi štapni mikser Gorenje HB804E s naprednim DC motorom brži je i sposobniji. Pametan pomoćnik u kuhinji koji omogućava da pasiranje hrane bude još jednostavnije a željeno jelo pripremljeno glatko i u najkraćem vremenu. Novi DC motor omogućava učinkovitiji rad, odlikuje ga i dulji životni vijek, pa će se stoga miješalica moći bezbrižno upotrebljavati godinama. S novim štapnim mikserom odlično ste opremljeni za sve kulinarske podvige.

Zaštitni znak ovog štapnog miksera je elegantna noga za miješanje s dvostrukim nožem od nehrđajućeg čelika dok mu je za dodatne učinke dodana još i univerzalna sjeckalica s posudom te metlica za miješanje i tučenje. Svi su nastavci prikladni za čišćenje u perilici posuđa a zbog veće preglednosti i dostupnosti, postavljeni su na praktičan zajednički podmetač.

Mikser se može namijestiti na različite brzine pasiranja i sjeckanja a ima i TURBO gumb za rad najvećom brzinom. Štapni mikser Gorenje HB804E je s ergonomski oblikovanom ručkom, SoftTouch gumbom, vrčem te dodatnom posudom s poklopcem obujma 0,8 l za pohranjivanje pripremljene hrane izuzetno prihvatljiv korisniku. Praktično i učinkovito.

Prijedlog za kupnju: Novi štapni mikser Gorenje HB804E
Cijena: 499,00 kn