Dva nova Gorenje aparata za pečenje kruha! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 25. siječanj 2012

Dva nova Gorenje aparata za pečenje kruha!

Predstavljamo vam dva nova Gorenje aparata za pečenje kruha: BM900ND s automatskim dodavanjem sjemenki i upravljanjem na dodir i BM1200BK za pečenje s brašnom bez glutena.

Neka vas probudi miris svježe pečenog kruha uz Gorenje BM900ND

Aparat za pečenje kruha koji automatski dodaje sjemenke

Možete li si zamisliti da vas ujutro, umjesto glasne budilice, probudi miris svježe pečenog kruha? I to bez nepotrebnog ustajanja! Gorenje aparat za pečenje kruha ima 12 prednamještenih programa za pečenje kruha – uobičajenog, punozrnatog, francuskog, slatkog, slanog ili onakvog kakvog ste sami osmislili. Najnoviji model Gorenje BM900ND čak automatski dodaje sjemenke a odlikuje ga i elegantno upravljanje na dodir.
 
Sve što morate učiniti je da u njega usipate sastojke, izaberete odgovarajući program i namjestite početak pečenja tako da kruh bude pečen točno onda kada to želite. Kako bi dan mogli uistinu započeli kraljevskim doručkom, navečer možete namjestiti funkciju odgode početka pečenja (do 13 sati) a aparat će kruh pripremiti i ispeći dok ćete spavati. S njim možete i zamijesiti tijesto za žemičke, roščiće, tjesteninu ali i skuhati marmeladu. 

Aparat za pečenje kruha bez glutena - GLUTEN FREE

Bez glutena ništa manje užitaka!

U Gorenju smo se sjetili i onih koji uživaju u kruhu bez glutena. Zbog specifičnog brašna bez glutena, koje produljuje vrijeme dizanja i pečenja, novi aparat za pečenje kruha Gorenje BM1200BK ima program »GLUTEN FREE«. Za pripremu takvog kruha u klasičnom aparatu za pečenje kruha više nije potrebno dodatno ručno miješanje.

Sve što trebate napraviti je da u njega usipate sastojke, izaberete odgovarajući program i namjestite početak pečenja točno onako kako to želite. Svakako ostaje činjenica da je vrijeme pečenja kruha od bezglutenskog brašna, u usporedbi s klasičnim brašnom, malo dulje.

Oba aparata imaju mogućnost biranja korice s funkcijom CrustChoice. Svijetla, srednja ili tamna boja korice? Po svojoj mjeri i ukusu, jednostavnim pritiskom na gumb, izaberite razinu zapečenosti. Za posve individualnu razmaženost.

U svakom slučaju vrijedi da je najbolji kruh pečen kod kuće!