Novi modeli Gorenje kuhinja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 1. svibanj 2012

Novi modeli Gorenje kuhinja

Novi modeli Gorenje kuhinja

Promišljene kombinacije materijala i vrhunski dizajn.

Novi modeli kuhinja Gorenje i Marles ponose se bogatim izborom kvalitetnih materijala, vrhunskim dizajnom i visokofunkcionalnim tehnološkim rješenjima. Široki izbor više od 300 nijansi boja, modna stakla s motivima i brojne mogućnosti kombiniranja kuhinjskih elemenata omogućavaju privlačne postave, sasvim po mjeri suvremenog korisnika.

Kuhinja i dnevna soba u jednom

Suvremena kuhinja i dnevna soba postaju jedinstven prostor koji razdvaja i povezuje kuhinjski otok ili poluotok. Tako se stvori ugodan prostor u kojem kraljuje kulinarsko stvaralaštvo i druželjubivost a trendovi u razvoju kuhinjskog namještaja šire se i na ostale prostore. Neki kuhinjski elementi modularno se povezuju s elementima dnevne sobe, boje i materijali skladno se dopunjavaju i stvaraju harmoničan prostor u kojem je ugodno družiti se kako uz kuhinjski pult tako i za jedaćim stolom ili na tepihu dnevne sobe.

Kuhinja i aparati kao usklađena cjelina

Posebna prednost ponude kuhinja Gorenje i Marles je u cjelovitosti ponude. Naime, suvremeni kuhinjski namještaj stilski dopunjavaju suvremeni ugradbeni aparati Gorenje i Gorenje+, koji se stapaju u harmoničnu cjelinu s profinjenim linijama i probranim materijalima novih kuhinja Fantasia i Omnia te osvježenih sastava Nola, Rea, Isa, Alea, Vita i Mina. Savršeni dizajn aparata u skladu je sa sjajnim površinama i sa završnim elementima kuhinjskog namještaja.

Suvremeni i funkcionalni dodatci

Spomenuti treba različite suvremene funkcionalne dodatke koji doprinose još većoj uporabivosti kuhinje kao što su na primjer ladice s razdjelnim sustavom za jedaći pribor, ladice s ogradom i sustavom pregradaka za veću uređenost i preglednost, nosači tanjura, izvlačive police u kutnim ormarima, skrivene ladice, ormarić ispod sudopera s mrežom i kantama za odvojeno skupljanje otpadaka, itd. Tu su još i gornji ormarići s dvodijelnim podiznim vratima, ormarići s vertikalnim otvaranjem te visoki ormari s izvlačivim mrežama kod kojih je moguć pristup s obje strane.

Posebno su privlačni suvremeni mehanizmi za otvaranje: ladice s ublaživačima za meko i tiho zatvaranje koje su dio standardne ponude kod svih modela kuhinja Gorenje i Marles. Izvanstandardne su ladice s elektronskim otvaranjem ladica kod kojih se samo blagim dodirom pokrene mehanizam koji automatski otvori ladicu.

NOVOSTI

Kuhinja Gorenje FANTASIA
Kuhinja Gorenje FANTASIA je zavodljiva kuhinja kojom dominira zavodljiva igra boja i materijala. Visoki sjaj bjeline, obogaćen elementima ugljenocrne boje. Njena su posebnost elegantno horizontalno zaobljeni rubovi vrata elemenata koji očaravaju prividnom mekoćom.

Kuhinja Gorenje OMNIA
Zarobljena u najljepšim sjećanjima. Na krilima prošlosti, rustikalna kuhinja Gorenje OMNIA označava toplinu svakidašnjice a patinastim izgledom budi plemenita sjećanja i ispunjava nježnom nostalgijom.

Kuhinja Omnia je rustikalna klasična kuhinja izrađena od hrastovog i johinog drva. Vrata su izrađena iz masivnog okvira i furniranog punjenja. Vanjski i unutarnji rub okvira vrata je profilirana imitacija ruba sa zaokruženim uglovima. Vrata kuhinje Omnia nude se u četiri inačice boja: hrast/rustikal, hrast/vanilija patinirana, hrast/med i tamna trešnja . Kao dodatci tu su još bogati rustikalni vijenci i sjenila te završne stranice. Za potpuni rustikalni izgled.

Kuhinja Gorenje REA
Kuhinja Gorenje REA u ciglastoantracitnoj kombinaciji utjelovljuje izvornu prirodu postojanja. Pomalo drzak, egzotičan izbor; splet odabranih zemljanih boja, sjaja metala, lakoće stakla i topline drva. Može ju se s lakoćom smjestiti kako u suvremenu urbanu kuhinju tako i u prostranu obiteljsku kuhinju seoskog doma.

Kuhinja Gorenje ISA
Jedinstvena, trendovska kombinacija materijala i boja koja kuhinju promijeni u nadahnut i kreativan prostor. Kreativnost elegantno udružuje različite materijale u moderne postave. Kuhinjski pult i barski stol odlikuje zanimljiva struktura trendovskog izgleda neobrađenog hrastovog drva. U kombinaciji s recimo plavim djeluje suvremeno i oslobođeno.

Kuhinja Gorenje ALEA ZEBRANO
Visokosjajna kuhinja Gorenje ALEA ZEBRANO, u kombinaciji s magnolijom, ruši granice suvremenog stanovanja; otvara prostor za nove doživljaje. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak udruženi su u otvorenu cjelinu koja predstavlja središnji prostor obiteljskog života. Svjetlo, nadahnuto, otvoreno. Zebrano - s daškom prirode.

Kuhinja Gorenje VITA
Prostrana kuhinja koja se pretvara u skladnu stilski uređenu blagovaonicu. Sve je jedan prostor u kojem vlada osjećaj topline i otvorenosti. Nijanse orahovog drva svojom raskošnom strukturom razmazit će i najprobranije ukuse. Meko zaobljeni rubovi još više naglašavaju bogati izgled kuhinje.

Kuhinja Gorenje NOLA
Kuhinja Gorenje NOLA u visokosjajnoj bijelo – antracitnoj kombinaciji daje prostoru svjetlost i smjelost. Bijele staklene površine s motivima mogu biti uključene kao dodatni element dekoracije a kombinacija bijelih površina, s kontrastnim antracitnim obrubima, još više naglašava maštovitost jednostavnih linija. Prestiž jednostavne elegancije sjajne bjeline. Kuhinju NOLA može se izabrati i u drugim kombinacijama boja i imitacijama drvenog dekora kao recimo izgled nauljanog drva, u kombinaciji s bijelim površinama i kontrastnim antracitnim obrubima.

Kuhinja Gorenje MINA
Toplina javorovog drva predstavlja udobnost a kombinacija s bijelim vratima daje prostoru dodatnu svjetlost i otvorenost. Meko zaobljeni rubovi pozivaju da ih se dodirne.