Nova generacija samostojećih perilica posuđa - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 19. srpanj 2012

Nova generacija samostojećih perilica posuđa

Više prostora. Više učinkovitosti. Više veselja u druženju.

Pozvani ste na večeru, posuđe pere perilica posuđa Gorenje

Nova generacija samostojećih perilica posuđa Gorenje ponosi se optimalnom potrošnjom vode i visokom energetskom učinkovitošću kao i brojnim praktičnim programima pranja. Prostrana unutrašnjost od nehrđajućeg čelika i tri prilagodljive košare omogućavaju odlično raspoređivanje posuđa. Raspoređivanje olakšava i elegantno unutrašnje LED osvjetljenje. Funkcija odgađanja početka pranja StartDelay omogućava da će posuđe biti oprano točno onda kada ćete vi to željeti a tihi rad SuperSilent ne će ni u noćnim satima remetiti vaš odmor. Zahvaljujući sigurnosnom sustavu AquaStop perilicu posuđa možete posve mirno pustiti da radi po noći ili čak onda kada niste kod kuće.

Automatski programi pranja 
Suvremene perilice posuđa imaju ugrađen senzor koji automatski prepozna zaprljanost vode i intenzivnost pranja sam prilagodi stupnju zaprljanosti. Senzorska tehnologija vodi brigu o tome da posuđe bude odlično oprano uz optimalnu potrošnju vode, električne energije i vremena.

Učinkovitost 3 u 1  
Pri uporabi sredstva za pranje 3u1 ili 2u1 ne treba birati posebnu funkciju. Samostojeća perilica posuđa Gorenje omogućava potpune učinke pranja i sušenja bez obzira na vaš izbor sredstva za pranje.

Prilagodljiva unutrašnjost 
Gornja košara s Click-Clak dvorazinskim sustavom prilagođavanja visine košare, te prostrana donja košara, prilagodljive su veličinama i oblicima vašega posuđa, što je naročito važno kod pranja većih lonaca, tanjura i čaša. Podizanje gornje košare će od sada biti još jednostavnije jer je sustav namješten na obje strane košare i omogućava lakše rukovanje. Tu je još i praktična treća košara u koju možete udobno smjestiti i drugi pribor ili šalice za kavu. Mogućnost uklanjanja dijelova košare omogućava optimalno korištenje površine za pranje jer omogućava pranje velikih komada posuđa na drugoj košari. Na taj je način omogućeno učinkovito pranje 14 kompleta za posluživanje.

Tihi rad
Posebna zvučna izolacija i učinkoviti motor zajedno s kućištem od kvalitetnog materijala te učinkoviti sustav pranja omogućavaju izuzetno tihi rad perilice posuđa. Najtiši modeli rade s deklariranom vrijednošću od 47 dB.

Prednosti koje se računaju:

  • energetska učinkovitost A++ 
  • štedljiva potrošnja vode, 11 l
  • izuzetna prostranost SpaceDelux
  • automatski program
  • program QuickIntensive
  • sustav gornje košare Click-Clack

Modeli samostojećih perilica posuđa