Gorenje na svjetskoj sceni IFA 2012 - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 31. kolovoz 2012

Gorenje na svjetskoj sceni IFA 2012

Gorenje na svjetskoj sceni IFA 2012

Inovacije iz Gorenja za zdrav život

Gorenje uspješno kombinira najsuvremeniji know-how i inovativnu tehnologiju u prikladna rješenja koja su uvjerila i najzahtjevnije korisnike. Gorenje se ove godine vraća na berlinski sajam IFA fair gdje će prikazati brojne novosti i inovacije u hali 1.1, na izložbenom prostoru 201 od 500 kvadratnih metara. Na Gorenjevom izložbenom prostoru, u skladu s motom "Innovation for Healthy Living" odnosno "Inovacija za zdravi život", naglasak će biti na revolucionarnoj IQcook indukcijskoj ploči za kuhanje koja ima jedinstvenu tehnologiju kuhanja na pari, prvoj IonTech sušilici rublja s prvim na tržištu antialergijskim djelovanjem kao dijelom Gorenjeve nove generacije perilica i sušilica rublja koje imaju inovativnu SensorIQ tehnologiju kao i na novoj generaciji inteligentnih hladnjaka zamrzivača za visokokvalitetno pohranjivanje hrane na dulje vrijeme.

Na IFA 2012 biti će također i premijera novih Gorenjevih konceptualnih linija aparata s naglašenim inteligentnim svojstvima i naprednom automatizacijom kako bi se naglasio vodeći trend inovacija za bolji i zdraviji život. Ne treba posebno reći da se radi o proizvodima koji su izvanredno dizajnirani, štedljivi u potrošnji energije i vode, koji djeluju znatno bolje i koji se lako upotrebljavaju. 

Franjo Bobinac, predsjednik i izvršni direktor Gorenja: "IFA je bez sumnje najvažniji događaj u našoj industriji kojega posjećuju svi glavni igrači. Učestvovanje na ovom sajmu je izvrsna prilika za razvijanje novih poslova i jačanje reputacije robnog znaka Gorenje. Siguran sam da će ove godine naši brojni inovativni noviteti, koji podržavaju zdrav i kvalitetan način života, ponovno uvjeriti naše poslovne partnere i impresionirati naše krajnje kupce." 

IQcook, revolucija kuhanja

Među novitetima Gorenja izloženih u Berlinu, ponosno ističemo revolucionarnu IQcook indukcijsku ploču za kuhanje s jedinstvenom tehnologijom kuhanja na pari IQSteam koja u potpunosti mijenja način kuhanja. 

Gorenje IQcook je prva indukcijska ploča za kuhanje na svijetu kojoj možete istinski prepustiti da osjeti sve promjene na vrijeme i podesi svoje djelovanje kako bi se izbjegnulo prekipljavanje, zapecanje ili raskuhavanje. Štoviše, načini kuhanja prilagođeni potrebama korisnika, kao što su IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry i IQgrill, samo pojednostavnjuju pripremu mnogih jela. Korisnici mogu sada maksimalizirati svoje vrijeme dok se jelo kuha i ne trebaju brinuti hoće li se dogoditi nešto neočekivano – ništa više neće zagorjeti i ništa neće prekipjeti. Revolucionarna IQcook tehnologija koja je dobila eminentnu međunarodnu nagradu red dot design award 2012 u cijelosti je proizvod vlastitog razvoja i dizajna stručnjaka iz Gorenja.

Inovacija za bolji i zdraviji život 

Slijedeći moto “Innovation for Healthy Living” odnosno "Inovacija za zdravi život", glavnina novih kućanskih aparata iz Gorenja, predstavljenih ove godine na IFA, naglašava trend prema boljem i zdravijem načinu života. Pojednostavljeno, ergonomski ostvareno upravljanje uz uporabu inteligentnih elektronskih upravljača i senzora ne samo što današnjim kućanskim aparatima omogućava da život kod kuće učine lakšim i boljim, ono također odražava trendove načina života kao što su zdravo kuhanje, wellness, učinkovita uporaba energije i očuvanje prirodnih resursa. 

Ljubazno ste pozvani da otkrijete koliko vas revolucionarni razvoj iz Gorenja može inspirirati i poboljšati vam svakidašnjicu ljepotom i udobnošću.