Dodjela glavne nagrade - opremanje doma proizvodima Gorenje u vrijednosti čak 100.000 kuna - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 27. rujan 2012

Dodjela glavne nagrade - opremanje doma proizvodima Gorenje u vrijednosti čak 100.000 kuna

Dodjela glavne nagrade - opremanje doma proizvodima Gorenje u vrijednosti čak 100.000 kuna
Gorenje je ovoga ljeta odlučilo nagraditi svoje vjerne kupce bogatim i raznovrsnim nagradama koje glavnom dobitniku omogućavaju kompletno uređenje stana, vikendice ili poslovnog prostora aparatima prema vlastitom izboru u vrijednosti od čak 100.000 kuna.

Obitelj Rajković iz Siska doista ima razloga za slavlje, jer se gospođa Zdenka Rajković, supruga i majka dvoje djece, uključila u Gorenje nagradu igru i osvojila glavnu nagradu – ček na 100.000 kuna kojeg može potrošiti na bilo što iz ponude Gorenja kako bi u potpunosti opremila svoj dom.

Uz poznatu i popularnu bijelu tehniku Gorenje, u Gorenje studiju, Slavonska avenija 26/4 gospođa Zdenka moći će odabrati i vrhunski kuhinjski namještaj Gorenje i novitet u ponudi – visokokvalitetan i estetiziran kupaonski namještaj Gorenje. Tu je i Gorenje namještaj za blagovaonice i dnevne boravke, tako da se dobitnica Gorenje nagrade od 100.000 kuna ipak neće moći lako odlučiti što sve odabrati. Budući je Gorenje poznato po izvrsnom omjeru cijene i kvalitete što hrvatski potrošači najviše preferiraju, obitelj Rajković uživat će u brojim kućanskim aparatima i namještaju jer 100.000 kuna u Gorenju doslovno znači opremanje cijelog stana.

Na svečanoj dodjeli nagrada u Gorenje studiju, 27. rujna, dobitnici nagrada mogli su uživati u delicijama koje je poznati kuhar Almo Čatlak pripremio naravno, uz pomoć Gorenje kućanskih aparata, u prelijepoj Gorenje kuhinji.