Aparat za pečenje kruha Gorenje BM 900 AL veliki pobjednik VIP testa - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 26. listopad 2012

Aparat za pečenje kruha Gorenje BM 900 AL veliki pobjednik VIP testa

Aparat za pečenje kruha Gorenje BM 900 AL veliki pobjednik VIP testa
Gorenje aparat za pečenje kruha, model BM 900 AL, veliki je pobjednik VIP testa Udruge potrošača Slovenije (ZPS), na kojem su testirali 10 aparata za kruh različitih proizvođača. Pobjednički model ukupno je osvojio visoku ocjenu 4,2 (od 5,5) i stoga ga Udruga potrošača Slovenije preporuča za kupovinu.

Članovi ocjenjivačkog suda ocjenjivali su korisnost i točnost uputa za uporabu i priloženih recepata za pripemu kruha, izgled i oblik pečenog kruha (štruca ili hljepčić), njegovu težinu i veličinu, te rahlost i teksturu sredine. Kod pobjedničkog modela Gorenje visoko je ocijenjena posebno sama priprema kruha, koja je na zadanom programu kod modela BM900AL trajala kraće nego kod modela drugih proizvođača. Kruh je bio lijepo zapečen, s mekom i rahlom sredinom fine teksture, a ocjenjivači su pohvalili i jednostavnost upravljanja i sam dizajn aparata.

Aparat za pečenje kruha Gorenje BM 900 AL omogućava pečenje kruha u dvije različite odstranjive posude s premazom protiv prianjanja, u obliku štruce ili hljeba.