Prvo predstavljanje IQcook indukcijske ploče za kuhanje - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 4. listopad 2012

Prvo predstavljanje IQcook indukcijske ploče za kuhanje

Prvo predstavljanje IQcook indukcijske ploče za kuhanje

U novootvorenom prodajnom salonu Gorenje Studio u Ilici 425 u Zagrebu, danas je predstavljena vrhunska IQcook indukcijska ploča za kuhanje s revolucionarnom IQ senzorskom tehnologijom.

U prisustvu brojnih novinara, koje je pozdravio direktor Gorenja Zagreb gosp. Jan Štern, prezentirane su revolucionarne prednosti IQcook ploče koja kuhanju daje nove dimenzije, a gosti su uživali u jelima koja je za njih na zdrav način koristeći IQ funkciju ploče IQsteam kuhanje na pari i IQgrill pečenje pripremio poznati CroChef Almo Čatlak.

Gorenje IQcook je prva indukcijska ploča za kuhanje u svijetu kojoj zaista možete vjerovati. Ona će pravovremeno uvidjeti sve promjene tijekom kuhanja i prilagoditi rad kako bi se izbjeglo prekomjerno vrenje, prekipljavanje, zagorijevanje ili prekuhavanje. Korisniku prilagođeni prednamješteni načini kuhanja i pečenja,IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry i IQgrill pojednostaviti će pripremu mnogih jela. Sada možete maksimalno iskoristiti svoje vrijeme dok se vaši obroci kuhaju i ne trebate brinuti da će se nešto neočekivano dogoditi - više nikad ništa neće izgorjeti ili prekipjeti.

Predstavljena revolucionarna IQcookindukcijska ploča ponosi se jedinstvenom funkcijom IQsteam kuhanja na pari, koja u potpunosti mijenja način na koji smo do sada kuhali, ističući trend lakšeg načina kuhanja i zdrave prehrane. 

Jedinstveno kuhanje na pari IQsteam je revolucionaran i zdrav način pripreme hrane, koja sačuva hranjive tvari i vitamine. Za ovaj način kuhanja potrebno je vrlo malo vode; tako je na primjer za kuhanje 1 kg povrća potrebno samo 0,3 dcl vode. Rezultat toga će biti hrana koja nije prekuhana, zadržati će svoju prirodnu boju, sokove i okus.


Revolucionarne prednosti: 
  • 100% automatska kontrola nad kuhanjem s IQ senzorima 
  • Značajan novitet: Parno kuhanje samo na IQcook indukcijskoj ploči za kuhanje 
  • do 40% uštede energije s automatskom kontrolom temperature i optimiziranjem svih parametara kuhanja 
  • Patentirane SmartSense sigurnosne funkcije 
  • Kuhanje na razne načine za razna jela

Pogledajte web predstavljanje IQcook indukcijske ploče za kuhanje