Blagdansko izdanje Gorenje retro hladnjaka - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Nedjelja, 23. prosinac 2012

Blagdansko izdanje Gorenje retro hladnjaka

Blagdansko izdanje Gorenje retro hladnjaka

Nova vatrenocrvena i snježnobijela boja

Vaši omiljeni i već kultni retro hladnjaci, nadograđeni suvremenim tehnologijama hlađenja, ponovo osvajaju novim bojama. Širokoj paleti boja dodane su 2 nove boje, vatrenocrvena i snježnobijela, koje se uklapaju i u blagdansko raspoloženje svakog doma.

Novim bojama osvježena retro kolekcija energetski učinkovitih i okolišu prihvatljivih hladnjaka namijenjena je ljubiteljima suvremene klasike i minimalizma koji se oduševljavaju odabranim komadima elegantnog namještaja s kojima nadopunjuju svoj dom. Namijenjena je odlučnim vizionarima koji se drže onoga da je manje više i vole usklađenost. Za sve vas predstavljamo nove modele iz Gorenje Retro kolekcije u bojama Fire Red i Snow White. Jednostavnost i elegancija, kod koje ničega nije previše.

Kultni Gorenje Retro hladnjak – elegantan i profinjen u nijansi bijele Snow White
Bijela je boja za ljude s bujnom maštom. Bijela je osnova za sve modne trendove i konstanta u dizajnu prostora, jer ju je moguće kombinirati i povezivati s različitim stilovima, a istovremeno omogućava intenzivne odsjaje svjetlosti, te tako povećava i otvara prostor. Bijela boja je bila i bit će vječna boja kuhinjskog namještaja i aparata, pogotovo zbog svoje iznimne elegancije. Kao i hladnjaci iz kolekcije Gorenje Retro. 

Kultni Gorenje Retro hladnjak – intenzivan i uvjerljiv u nijansi vatrenocrvene Fire Red
Zaobljene linije neće ostati nezapažene, pogotovo ako je hladnjak u strastvenoj vatrenocrvenoj boji. Ako je crvena boja snage i energije, ovaj hladnjak u Fire Red nijansi crvene boje bit će zasigurno najupečatljiviji u vašem domu. Zbog svoje intenzivne boje daje kuhinji poseban pečat i preplavljuje prostor energijom.

Novo uređena unutrašnjost i energetska učinkovitost A++
Iza savršene vanjštine skriva se vrhunska tehnologija, korisniku prilagođenja rješenja i energetski učinkovit i štedljiv rad. Kultni retro hladnjaci ponose se energetskom učinkovitošću A++. Ovi modeli imaju pored odlične toplinske izolacije poboljšano prianjanje vrata, te ugrađene najsuvremenije komponente rashladnog sustava. Pored osnovne funkcionalnosti ovi modeli nude i funkciju SuperCool za brzo hlađenje svježih namirnica koje je naročito korisno kod većih kupovina.

Praktičan nosač za boce u hladnjaku
Hladnjaci Gorenje inovativnim i praktičnim rješenjima unutrašnjosti omogućavaju potpunu iskorištenost rashladnog prostora, a namirnice zahvaljujući brojnim novim funkcijama duže ostaju svježe, te zadržavaju kvalitetu, boju i arome. Unutrašnjost je oplemenjena staklenim policama od sigurnosnog stakla, a našu pozornost privlači i praktičan nosač boca s kojim je iskorištenje prostora optimalno, jer boce ne oduzimaju prostor drugim namirnicama. S obzirom na nagib nosača boca, omogućeno je sigurno odlaganje već otvorenih boca i njihovo pohranjivanje na optimalnoj temperaturi. Dobrodošla karakteristika pogotovo u ovim blagdanskim danima!

Hladnjaci iz kolekcije Gorenje Retro oduševit će vas vrhunskom tehnologijom sakrivenom u skladnom obliku s daškom nostalgije. Zaobljen i dinamični dizajn je znak raspoznavanja cijele kolekcije oblikom i tehnološki usavršenih, energetski učinkovitih i okolišu prihvatljivih hladnjaka, koji se svojim bojama uklapaju u različite životne stilove.