Novi kuhinjski robot Gorenje - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 21. prosinac 2012

Novi kuhinjski robot Gorenje

Novi kuhinjski robot Gorenje

Pravi pomoćnik za više strasti u svakoj kuhinji!

Kuhinjski robot Gorenje MMC800W je robustan i snažan, prvenstveno svestrano uporabiv kućanski pomoćnik. Njegove odlike su izuzetna učinkovitost i super tihi rad, široki izbor funkcija i dodataka za različitu namjenu uporabe te izuzetno elegantan izgled. I strast prema kuhanju, koja će uskoro zahvatiti i vas! Bez obzira na to koliko i što kuhali, od sada ćete u kuhinji biti još kreativniji jer ćete imati pomoć profesionalca. Tučenje, miješanje, gnječenje, rezanje, struganje, ribanje i ostale poslove od sada prepustite novom kuhinjskom robotu iz Gorenja. Snaga i elegancija njegov su zaštitni znak.

Super tihi i učinkoviti rad

Planetarni način miješanja s neposrednim prijenosom omogućava brzo i učinkovito obavljanje posla a dvostruko izolirano Super Silent kućište kuhinjskog robota pobrinut će se za izuzetno tihi rad aparata i omogućiti nečujnu pripremu doručka i slasnih posebnih dodataka hrani dok drugi još spavaju. Posebna pomična ruka Easy Access omogućava lakši pristup posudi i sadržaju u njoj a istovremeno omogućava lakše čišćenje i održavanje. Svi se dodatci mogu nakon uporabe jednostavno oprati u perilici posuđa. 

Razni dodatci za svestranu uporabu

Osnovni komplet kuhinjski robot MMC800W sadrži izuzetno kvalitetnu miješalicu s dvostrukim izoliranim kućištem, 4,5 litrenu posudu od nehrđajućeg čelika s ručkom i zaštitnim poklopcem te tri različita nastavka za tučenje, miješanje i gnječenje.

Dokupiti se može niz dodataka za obradu različitih vrsta hrane i pripremu brojnih ukusnih jela: strugalo za povrće, nastavke za piškote, mljevenje mesa, pripremu sokova od voća i povrća te nastavke za pripremu tijesta i tjestenina.