Gorenje ponovno na sajmu LivingKitchen@IMM u Kölnu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Ponedjeljak, 14. siječanj 2013

Gorenje ponovno na sajmu LivingKitchen@IMM u Kölnu

Gorenje ponovno na sajmu LivingKitchen@IMM u Kölnu

Naglasak na vrhunske ugradbene aparate

Inovativna visoka tehnologija u kuhinji

Gorenje sudjeluje na izložbi "LivingKitchen 2013" koja započinje 14. siječnja i traje do 20 siječnja 2013, usporedno sa sajmom IMM Cologne 2013. Prilično nova međunarodna predstava LivingKitchen je trgovački sajam usmjeren na sva pitanja vezana za kuhunje nudeći kako poslovnim posjetiteljima predstave tako i širokoj publici priliku da dožive unutrašnjosti domova budućnostii. Izložbeni prostor Gorenja br. C 020 u hali 5.2, površine preko 350 kvadratnih metara, predstavit će izbor novosti robnih znakova Gorenje, Gorenje+ i ATAG s naglaskom na Gorenjeve ekskluzivne ugradbene aparate te po prvi puta IQcook inovativnu indukcijsku ploču za kuhanje s IQ senzorskom tehnologijom i jedinstvenim IQsteam programom zdravog kuhanja kao i prototip "Wi-Fi ready" visoko tehnološke pećnice iChef+.

IQcook, glavni predstavnik noviteta iz Gorenja

Gorenjevo izlaganje u Kölnu posebno je usmjereno na pokazivanje širokog i raznolikog niza vrhunskih ugradbenih aparata s naglaskom na robni znak ekskluzivnih ugradbenih aparata Gorenje+, aparata koje nude specijalisti za kuhinje i koji su namijenjeni najzahtjevnijim kupcima. Ekskluzivni aparati Gorenje+ posjeduju brojna tehnološki napredna svojstva, čak i svjetske inovacije kao one što ih ima glavni proizvod Gorenjevih noviteta izloženih u Kölnu Gorenje+, revolucionarnu IQcook indukcijsku ploču za kuhanje koja ima jedinstvenu IQsteam tehnologiju parenja koja u potpunosti mijenja način kako kuhati i naglašava trend prema lakšem načinu kuhanja i zdravog hranjenja. To je prva indukcijaka ploča za kuhanje na svijetu kojoj možete uistinu prepustiti da sama na vrijeme uoči sve promjene i prilagodi djelovanje kako bi spriječila prekipljavanje, zagorjevanje ili prekuhavanje. Prednamješteni načini kuhanja prilagođen korisnicima IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry i IQgrill još više pojednostavnjuju pripremu mnogih jela. Korisnici mogu sada maksimalizirati svoje slobodno vrijeme dok se jelo kuha i ne trebaju brinuti o nekom neočekivanom događaju – ništa ne će nikada zagorjeti ili prekipjeti.

Wi-Fi kuhanje: Inovativna visoka tehnologija u kuhinji

Na radost poštovatelja tehnologije, Gorenje ide korak dalje premijerno prikazujući jednu drugu tehničku najzanimljiviju stvar iz robnog znaka Gorenje+. To je prototipna izvedba nagrađivane visokotehnološke pećnice iChef+ s inteligentnim upravljačkim modulom koji radi klizanjem prsta po zaslonu i kojoj je nadograđeno Wi-Fi sučelje kojim se može upravljati daljinski pomoću pametnog telefona ili sličnog uređaja. Pokretanje ili završavanje postupka kuhanja, učitavanje ukusnih recepata, nadziranje stanja pećnice te paljenje i gašenje svjetla u pećnici biti će moguće pomoću aplikacije koja će raditi na nekom mobilnom uređaju temeljenom na operacijskom sustavu Android.

Maksimalni dizajn i djelotvornost

Dodatno, uz prezentaciju Gorenjevih novosti i premijere programa Gorenje+, dio izložbenog prostora prikazivat će robni znak ATAG, vodeći zapadnoeuropski dizajnerski robni znak koji od 2008. čini dio međunarodne grupe Gorenje. 
Robni znak ATAG, sa svojim asortimanom u cijelosti dorađenom za 2013. godinu, pokazuje kako superiorni dizajn može biti skladno kombiniran s inovativnim i prikladnim funkcijama. Na primjer, ciljani plamen inovativnog Fusion Volcano Wok-plamenika kod ATAG-ovih staklokeramičkih ploča za kuhanje daje visoko učinkovito grijanje točno u sredini dna Woka nudeći učinke koji su inače mogući samo kod posebnih azijskih Wok-plamenika. Nadalje, ATAG novosti uključuju modernu staklenu liniju Glass Line s prednjim dijelovima pećnice u mekom crnom finišu bez sjaja i novi privlačan ATAG-ov centar za hlađenje Cooling Center koji se sastoji od uspravnog zamrzivača, hladnjaka i vinskog odlagališta s profinjenim prednjim pločama od nehrđajućeg čelika. Temperatura se nadzire elektronski – sustav Cool Flow osigurat će podjednaku temperaturu u cijelom aparatu.

Gorenjeve najzanimljivije stvari iz tekućeg proizvodnog portfolija

Gorenjeve XtremePower indukcijske ploče za kuhanje s poboljšanom funkcijom PowerBoost, modificirani i još učinkovitiji klasični hladnjaci Gorenjeve Retro kolekcije i nova generacija perilica posuđa s patentiranom funkcijom TotalDry i prostranom unutrašnjošću također se nalaze među Gorenjevim istaknutim ostvarenjima prikazanima na izložbi LivingKitchen 2013. Uz gornje novosti, Gorenjeve hit-kolekcije koje je dizajnirao Karim Rashid kao i Gorenje Ora-Ïto kolekcija također će svojim šarmom doprinijeti izložbi.

Kuhajte. Uživajte. Živite. @ LivingKitchen 2013

Učestvovanjem na LivingKitchen, prilično novom međunarodnom bijenalnom kuhinjskom događanju, Gorenje ostaje predano svojoj viziji proizvođača kućanskih aparata koji je usmjeren prema dizajnu čija inovativna i tehnološki napredna rješenja diktiraju nove trendove. Domišljati koncepti, novi modeli, nadahnjujuće prezentacije – LivingKitchen je priredba za industriju kuhinjskog namještaja u 2013.