Gorenje HomeChef - pećnica puna znanja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 2. travanj 2013

Gorenje HomeChef - pećnica puna znanja

Gorenje HomeChef - pećnica puna znanja

Tablet PC, kuharica i pećnica u jednom

Jednostavno. Učinkovito. Inovativno. Vrhunska pećnica Gorenje s jedinstvenim načinom upravljanja HomeCHEF i sa izuzetnom učinkovitošću donosi u modernu kuhinju razigranost zabavne elektronike, s kojima izuzetno lako postižemo vrhunske rezultate kuhanja. Za slikovito prikazana jela, uključujući recepte i načine pečenja omogućen je izbor postavki uz pomoć klizanja prsta po ekranu. Svi stupnjevi pečenja koji su predloženi u receptu mogu se lako podesiti prije pečenja, a vi se možete potpuno posvetiti pripremi drugih jela i naravno vašim gostima. Uz tako dobro osmišljenu nadogradnju funkcija inovativno upravljanje HomeCHEFdonosi ogroman razvojni korak u elektronskom upravljanju pećnica na dodir i pravu stvarnu veliku inovaciju. HomeCHEF je Tablet PC, kuharica i pećnica, sve u jednom.

Više puta nagrađivano inovativno upravljanje

Jedinstveno i izuzetno jednostavno upravljanje na dodir uz pomoć velikog, interaktivnog TFT ekrana u boji kojeg su razvili stručnjaci u Gorenju i u svjetskim mjerilima predstavlja najnapredniji način upravljanja s pećnicom do sada. Atraktivno kompjutersko upravljanje omogućava vrhunske rezultate pečenja kako početnicima tako i vrhunskim profesionalnim chefovima.Ta izuzetna inovacija bila je zapažena i nagrađena od strane žirija reddot DesignAward i Plus X Award.

Zahtjevna tehnologija i jednostavno upravljanje za vrhunske rezultate pečenja

Gorenje je prvo na svijetu uvelo upravljanje kućanskim aparatima na dodir, a sa svojom inovacijom HomeCHEFpećnicom prelazi sve granice zbog jednostavnog upravljanja, razumljivosti i sigurnih rezultata, što je rezultat usklađenoga rada razvojnog odjela Gorenja i ekipe Gorenje Design studija. Sadržaji su transparentni i lako razumljivi. Ekran je zaštićen staklom i na početnom izborniku prikazuje datum i vrijeme, a omogućuje postavke na čak 30 različitih jezika. Iz početnog izbornika prostupa se osnovnom meniju s četiri različita načina izbora odgovarajućeg programa za pripremu obroka: SIMPLEbake, AUTObake, PRObake, STEPbake, MYbake, EXTRA upravljanje i drugim funkcijama pećnice.

Širok izbor jela i načina pečenja – Patentirano pečenje u koracima STEPbake

Glavni meni, kojeg aktiviramo dodirom ekrana, nudi nam na odabir 4 različita načina pečenja: SIMPLEbake, AUTObake, PRObake (s podnačinom STEPbake) i MYbake, te DODATNO za upravljanje ostalih funkcija pećnice, kao što su brzo predgrijavanje, održavanje hrane toplom, zagrijavanje tanjura prije posluživanja, otapanje zamrznute hrane i slično.

SIMPLEbake je najkraći put do vaših omiljenih jela, jer omogućava izbor između 9 fotografija najčešće pripremanih jela (pizza, ribe i druge vrste mesa, povrće, pečeni krumpir, kruh, slastice), koje su prikazane na interaktivnom slikovnom zaslonu u boji. Po odabiru željenog jela, prednamješteni program već zna koje načine zagrijavanja koristiti, na koju razinu je potrebno staviti posudu za pečenje i trajanje pečenja. Program će se automatski prilagoditi vašem unosu težine pripremane hrane, odabiru stupnja zapečenosti i po potrebi vremenu završetka pečenja jela.

AUTObake način nudi optimalna prednamještanja za 65 jela sortiranih po logičnim kategorijama. Odaberite kategoriju jela, npr. meso, povrće ili tjestenina, te željeno jelo unutar kategorije. Program će vas zatražiti približnu količinu, željeni stupanj zapečenosti i željeno vrijeme završetka pečenja. Nakon toga, spremni ste za pokretanje procesa pečenja. Samo pritisnite Start. Program će prilagoditi sve postavke i osigurati da je jelo izvrsno pečeno baš u vrijeme kada vi to želite.

AUTObake način nudi optimalna prednamještanja za 65 jela sortiranih po logičnim kategorijama. Odaberite kategoriju jela, npr. meso, povrće ili tjestenina, te željeno jelo unutar kategorije. Program će vas zatražiti približnu količinu, željeni stupanj zapečenosti i željeno vrijeme završetka pečenja. Nakon toga, spremni ste za pokretanje procesa pečenja. Samo pritisnite Start. Program će prilagoditi sve postavke i osigurati da je jelo izvrsno pečeno baš u vrijeme kada vi to želite.

STEPbake, originalno i patentom zaštićeno rješenje pečenja u više različitih koraka, dostupno unutar PRObake načina rada, predstavlja nov način klasične uporabe pećnice. Uz pomoć predprogramiranih koraka pečenja - odabrana temperatura i način zagrijavanja unutar određenih vremenskih intervala u nizu - pojednostavnjena je i automatizirana priprema i najzahtjevnijih jela. Ukoliko recept za pripremu željenog jela zahtijeva promjene temperature ili grijača tijekom različitih intervala procesa pečenja, sve postavke unesite odmah, prije početka rada i pričekajte na vrhunski rezultat vašeg jela iza kojeg stoji HomeChef. Nekoliko dodira slika na ekranu i već se peče. Zvučni signal upozorit će vas kada je jelo gotovo, a vi se možete u potpunosti posvetiti pripremi ostalih jela i svojim gostima.


MYbake
 način omogućava uređivanje knjižice s receptima s do 150 različitih jela, na osnovi odabranih prednamještenih recepata ili pohranjivanjem vlastitih kombinacija. Memorijski program nudi 10 kategorija hrane kao što su meso, riba i plodovi mora, povrće, kruh itd. Do 15 recepata i procedura pečenja može biti spremljeno u svaku kategoriju. Ovdje možete spremiti i omiljena jela iz AUTObake načina rada ili bilo koje jelo kojem ste definirali najbolje postavke STEPbake funkcijom unutar PRObake načina rada. Spremljena namještanja samo su dodir daleko!

Saznajte više o HomeChef pećnici