Slijedite trendove zdravog kuhanja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 2. svibanj 2013

Slijedite trendove zdravog kuhanja

Jeste li već iskušali kuhanje u keramičkoj posudi? S manje masnoća i posve bez prianjanja hrane? Keramičko kuhinjsko posuđe Gorenje provjereno omogućava zdrav i brzi način pripreme svih vrsta jela a vrhunski keramički premaz sačuvat će sočan i pravi okus hrane, bez otpuštanja kemikalija i ostalih neželjenih sastojaka u hranu. Primjereno za sve ploče za kuhanje, također i za indukcijske, ali i za svaku kuhinju – kako za početnike tako i za iskusne kuharske majstore!


Hrana se za visokokvalitetni eko keramički premaz ne prima a energetski štedljivo dno omogućava brzo i učinkovito kuhanje jer se temperatura ravnomjerno rasporedi po posudi. Otporna je na visoke temperature (čak do 450C) a toplinu zadrži dulje vremena nego drugo posuđe. Jela ne treba dodatno podgrijavati ako gostiju nema istoga časa kod stola. Keramičko posuđe primjereno je za sve vrste ploča za kuhanje pa tako i za indukcijske a dobra je strana i u tome da ga se lako opere u perilici posuđa ili vrućom vodom, bez potrebe za struganjem zapečenih ostataka hrane. 

Posebnost posuda Gorenje Ceramic Princess je i u tome što su izrađeni sistemom lijevanja u kalupe s istovjetnim debljinama stijenki i zato još bolje zadržavaju toplinu koju ravnomjerno raspoređuju, a posude za kuhanje s izlivenim ručkama primjerene su i za pripremu jela u pećnici. 

Set keramičkih kuhinjskih posuda Gorenje Ceramic Princess sadrži tave (promjera 20 cm, 24 cm, 28 cm), wok tavu (projer 28 cm) i grill tavu (26x26 cm) te posude prikladne kako za kuhanje tako I za pečenje u pećnici (promjera 20 cm i 24 cm), te odgovarajuće poklopce. 

Provjerite kompletni asortiman keramičkog posuđa Gorenje

Keramičko posuđe Gorenje.
Zdravo kuhanje. Velika otpornost. Uštede. Jednostavno čišćenje. Kvaliteta. Garancija.