Atraktivna Flower-power glačala Gorenje - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 10. srpanj 2013

Atraktivna Flower-power glačala Gorenje

Nano snaga glačanja!

NANOtech podloga za najbolje klizanje po tekstilu

Glačanje zacijelo nije jedno od najpoželjnijih poslova jer nam velike hrpe rublja, majica od nezahvalnog materijala i pomanjkanje vremena uzrokuju prilično loše raspoloženje. Barem se polovice tog lošeg raspoloženja možemo riješiti pravim glačalom koje je odlično za uporabu, lijepo na izgled i prijatno za primanje u ruku.

Pobjednička snaga Gorenje glačala SIE2400RN nije u razigranom cvjetnom dizajnu, koje ga resi, već u NANOtech podlozi koja svojom izuzetnom glatkoćom omogućava optimalno klizanje po bilo kakvoj vrsti tekstila. Svojom visokom tvrdoćom i malim otporom omogućava vrhunske rezultate glačanja, otporna je na ogrebotine i ne sadrži opasne kemikalije ili štetne tvari a i jednostavno se čisti.

Jednako tako ne treba posebno voditi brigu o sigurnosti glačala jer funkcija Auto shut-off vodi brigu o automatskom isključivanju nakon 10 minuta mirovanja. Odmah, čim senzor prepozna pomicanje, glačalo će početi ponovno raditi. Za pobjedničku kombinaciju kod glačanja brine se para koja se može namjestitii na tri različita stupnja snage. Glačanje nam dodatno olakšava i ispuštanje pare na mahove. Glačalo možemo puniti običnom vodom iz pipe jer ima poseban indikatorAqua meter za mjerenje tvrdoće vode kao i ugrađeni sustav protiv nakupljanja kamenca. 

Glačala Flower-power nude se u tri boje: crvenojplavoj i zelenoj, a sva imaju otisnute atraktivne cvjetne uzorke.