IQcook - indukcijska ploča za kuhanje s tehnologijom kuhanja na pari IQsteam - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Subota, 9. studeni 2013

IQcook - indukcijska ploča za kuhanje s tehnologijom kuhanja na pari IQsteam

IQcook - indukcijska ploča za kuhanje s tehnologijom kuhanja na pari IQsteam
Vrhunska indukcijska ploča za kuhanje IQcook s jedinstvenom tehnologijom kuhanja na pari IQsteam, koja sasvim mijenja način na koji kuhamo i omogućava zdravo kuhanje s minimalnom količinom vode na vrlo jednostavan način. Kao primjer, za kuhanje 1 kg povrća na IQcook indukcijskoj ploči potrebno je samo 0,3 do 0,5 dl vode.

Zdrav način kuhanja - za kuhanje 1 kg povrća dovoljno je samo 0,3 dl vode!

Kuhajte bez stresa i brige i to na zdrav način! IQ steam prednamješteni program kuhanja na pari uz pomoć napredne IQ senzorske tehnologije nadzire parenje u posudi i skrbi o ravnomjernom kuhanju na pari. Svi parametri kuhanja (vrijeme i jačina rada ploče) su unaprijed određeni, a zvučni signal ploče obavijestit će nas da je povrće kuhano. Kod ovog načina kuhanja hrana nikad nije raskuhana, te zadrži prirodnu boju, sokove i okus, a za pripremu je potrebno dodati izuzetno malo vode.

Automatski prednamješteni načini kuhanja i pečenja za kuhanje bez muke!

Indukcijska ploča za kuhanje IQcook pored kuhanja na pari IQsteam nudi i druge automatske prednamještene načine kuhanja i pečenja, kao što su IQ senzorom nadzirano kuhanje većom količinom vode IQboil, lagano kuhanje IQpro, prženje IQfry i pečenje IQgrill, koji na revolucionaran način pojednostavljuju pripremu brojnih jela, a korisniku omogućavaju da priprema jela koja se do sada zbog njihove kompleksnosti nije usudio. Vodilo se računa i o potpunoj sigurnosti, jer patentirana sigurnosna funkcija SmartSense s automatskim isključivanjem ploče za kuhanje sprječava moguće prekipljavanje ili zagorijevanje hrane.

IQcook - prva ploča za kuhanje na svijetu kojoj možete vjerovati

IQcook je prva ploča za kuhanje na svijetu koja omogućava potpuno automatsko pripremanje hrabe, među kojima treba istaknuti senzorski nadzirano kuhanje na pari IQsteam. IQcook indukcijska ploča jamči potpuno sigurno, energetski i vremenski optimizirano, te nadzirano kuhanje uz pomoć inteligentnih IQ senzora. Revolucionarna tehnologija IQcook, koja je u cjelosti rezultat vlastitog razvoja i dizajna Gorenje, primatelj je i eminentne međunarodne nagrade red dot design award 2012.

Kako IQcook tehnologija djeluje?

Ploča za kuhanje nudi pet prednamještenih načina kuhanja i pečenja. Po odabiru željenoga, jednostavnim dodirom aktivirate senzor, namješten na poklopcu posude. Djelovanje IQ senzora ugrađenih u zone ploče za kuhanje i senzora na poklopcu posude, koji provjeravaju stanje u posudi, nadzire elektronika ploče za kuhanje. Inteligentna tehnologija omogućava automatsko prilagođavanje rada ploče i otklanja potrebu za stalnim i neposrednim nadzorom nad kuhanjem. Prilagodbom temperature kuhanja, IQcook ploča za kuhanje optimizira i potrošnju energije, čime su osigurane značajne uštede električne energije, čak do 40%!

IQcook indukcijsku ploču za kuhanje možete upotrebljavati i na klasičan način kao i ostale XtremePowerindukcijske ploče za kuhanje nove generacije, koje osiguravaju iznimnu snagu djelovanja i brojne posebne funkcije.