Gorenje promocije. Za Vas. - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 13. prosinac 2013

Gorenje promocije. Za Vas.

Gorenje promocije. Za Vas.

Kao i svakog vikenda, Gorenje promotori u centrima diljem Hrvatske rado će Vam pomoći u izboru aparata bijele tehnike. Osim toga, u nekim će prodavaonicama održati i posebne promocije aparata bijele tehnike i malih kućanskih aparata gdje ćete se moći pobliže upoznati s njima, isprobati njihov rad i saznati sve što Vas zanima.

OSIJEK - EMMEZETA – Kuhajte s Gorenjem i Almom Čatlakom! Upoznajte nove Gorenje Simplicity aparate i kušajte ukusna jela koja će za Vas pripremiti poznati chef Almo Čatlak. 
Kuhamo za Vas 14.12. u prostoru Emmezeta centra u Osijeku od 12 do 18 sati! 

SPLIT - BRODOMERKUR DUJMOVAČA – Brodomerkur slavi rođendan, a Gorenje mu pomaže da njihov dan slavlja bude još bolji! Uveličat ćemo njihovo slavlje promocijom sokovnika Vita Way JC4800VMX, popularno zvanim „hladna preša“, a na vama je da dođete i probate naše svježe pripremljene sokove. 
Naše ukusne sokove probajte 13. i 14. prosinca u prodavaonici Brodomerkur Dujmovača! 

ZAGREB – KIKA – I Kika slavi rođendan, a Gorenje joj pomaže! U prodavaonicama Kike u Zagrebu Gorenje će imati promociju Iqcook ploče za kuhanje – remekdjela tehnologije za kuhanje bez stresa. Dođite kušati naše slastice pripremljene na Iqcook ploči za kuhanje 14.12. u centru Kika na Žitnjaku, te 15.12. u centru Kika na Jankomiru u vremenu između 12 i 18 sati! 

Aktualne promocije

Gorenje praonica
Najbolji aparati perilica i sušilica rublja samo za Vas izloženi su u prostoru Gorenje praonice koji možete pronaći na samom ulazu u Emmezeta centre u Zagrebu, Splitu i Osijeku. I ne samo to – u Gorenje praonici izloženi su i specijalno izrađeni aparati za pranje i sušenje od plexiglasa kod kojih možete zaviriti u unutrašnjost i saznati sve što vas je ikad zanimalo o perilicama i sušilicama rublja! Gorenje promotori rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja!Gorenje praonicu možete pronaći na ulasku u Emmezeta centre u Zagrebu, Splitu i Osijeku do kraja prosinca, a vikendom u njoj „posluju“ i naši promotori!

Gorenje sokovnici i blenderi
Ocijeđeni sokovi iz svježeg voća pomoću Gorenje sokovnika pravi su izvor vitamina, a istovremeno su veoma ukusni. Uz to, sve popularnije smoothie napitke lako je i jednostavno pripremiti uz pomoć Gorenje blendera. Navratite, kušajte i uzmite svoju dnevnu dozu vitamina koju Vam daruje Gorenje.

Gorenje ovlaživači zraka
Ovlaživači zraka Gorenje vode brigu o dovoljnoj vlazi u prostoriji, a svojim su trendi oblikom i bojama – ružičastom ili plavom, modni dodatak za vaš stan ili ured. Svojim tihim radom neće remetiti vaš mir, a kapacitetom od 1,7 litara primjereni su za prostorije do 30 m². Ne vjerujete nam? Dođite i uvjerite se u njihov tih i kvalitetan rad!

Gorenje hladnjaci
Ion generacija hladnjaka donijela je osvježenje i inovaciju u svijet rashladnih uređaja, a pametna Adaptivna tehnologija pamti Vaše navike i njima prilagođava rad uređaja kako bi se produžila svježina hrane za 20% i smanjila potrošnja električne energije. Upoznajte naše Gospodare svježine!

Gorenje aparat za zavarivanje i vakumiranje
Sezona pripremanja zimnice polako je iza nas, no kreće nam sezona pripreme raznih slasnih suhomesnatih proizvoda. Slasne delicije možete pohraniti na razne načine, no svoj će odličan okus sačuvati uz pomoć Gorenje aparata za zavarivanje i vakumiranje.

Gorenje glačala i usisavači
Rijetko se pronađe netko tko to voli, ali opet – svi imamo manju ili veću potrebu to koristiti. Poslovi poput glačanja i usisavanja uz Gorenje male kućanske aparate bit će vam pravi odmor.

Kuhajte s Gorenjem i chefom Almom Čatlakom u Emmezeta centrima!

Gorenje će se pobrinuti da poznati chef Almo ima na čemu kuhati i pripremiti novu liniju aparata iz Simplicity kolekcije, a Almo će pripremiti za Vas svoje slasne specijalitete. 

Aparati iz Simplicity kolekcije jedni su od Gorenje aparata koji Vam uvelike olakšavaju kuhanje i život. Prednamješteni načini pečenja, jednostavnost izbora funkcija pomoću samo jednog gumba te napredna adaptivna tehnologija koja pamti Vaše navike omogućavaju da Vaše kuhanje bude lako i ugodno. 

Udružili smo se s Emmezetom ne bismo li Vam zajedničkim snagama uljepšali predblagdansko kupovanje, pa nas možete pronaći ovdje: 

30. studenog Emmezeta Zagreb 
7. prosinca Emmezeta Split 
14. prosinca Emmezeta Osijek. 

Požurite, jer ovdje se kuha „po mom“!

Prethodne promocije