Važno: besplatno osposobljavanje Gorenje aparata oštećenih u poplavama - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 5. lipanj 2014

Važno: besplatno osposobljavanje Gorenje aparata oštećenih u poplavama

Važno: besplatno osposobljavanje Gorenje aparata oštećenih u poplavama

Nakon što je na nivou Gorenje Grupe donesena odluka o doniranju aparata Gorenje u vrijednosti od 250.000 eura za pomoć stanovništvu regije stradalom u poplavama, Gorenje Zagreb pokreće i 3-tjednu servisnu aktivnost besplatnog osposobljavanja Gorenje aparata oštećenih u poplavama u Hrvatskoj. Ova servisna aktivnost trajati će od 05. do 26. lipnja 2014. a odnosi se na Gorenje aparate u garanciji.Neispravni Gorenje aparati oštećeni u poplavama mogu se prijaviti na jedinstveni broj Call Centra 01 2415 050 uz napomenu operaterima da je riječ o aparatu koji je oštećen u poplavi. Za prijavu aparata potrebni su sljedeći podaci: broj artikla i serijski broj aparata koji se nalaze na natpisnoj pločici aparata i u jamstvenom listu. Radno vrijeme pozivnog centra je od 07:30 do 18 sati od ponedjeljka do petka, a subotom od 07:30 do 12 sati.

VAŽNE UPUTE STANOVNIŠTVU KAKO POSTUPATI S APARATIMA OŠTEĆENIM U POPLAVAMA:

  1. Aparate isključiti iz električne mreže
  2. Oprati čistom vodom
  3. Temeljito osušiti
  4. Prijaviti neispravan Gorenje aparat Call centru Gorenje servisa

Osim besplatnog servisiranja Gorenje aparata oštećenih u poplavama, Gorenje Zagreb će, u suradnji s Hrvatskim Crvenim Križem, donirati ukupno 170 kućanskih aparata za stradale u poplavama u Hrvatskoj. Povratak kućama i svakodnevni život brojnim stradalim obiteljima olakšat će Gorenje perilice rublja, hladnjaci, štednjaci, bojleri, te mali kućanski aparati. 

"Gorenje u Hrvatskoj već desetljećima uživa povjerenje, Gorenje aparati nalaze se u gotovo svakom domu i ove aktivnosti nužne su kako bi pomogli stradalim obiteljima na područjima pogođenim poplavama.", izjavio je Robert Polšak, direktor Gorenja Zagreb.

Detaljne informacije o besplatnom osposobljavanju Gorenje aparata oštećenih u poplavama pronađite u letku: