Najbolje osvježenje za vruće ljetne dane - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 15. srpanj 2015

Najbolje osvježenje za vruće ljetne dane

Najbolje osvježenje za vruće ljetne dane

U vrućim ljetnim danima kada se temperature često penju iznad 30°C, svi tražimo tražimo neko osvježenje, bilo u obliku hladovine ili ledenog pića. Kako bi pronašli idealno osvježenje, Gorenje je predstavilo ledomat pomoću kojeg brzo i jednostavno možemo pripremiti različite veličine kockica leda i osvježiti se uz svoje najdraže piće.

Boravak u hladovini ili osvježavanje u moru idealni su saveznici u borbi protiv visokih temperatura, a posebno se svi radujemo ohlađenom piću koje će nam dati novu dozu energije za nastavak naših aktivnosti. Nažalost, često to piće ne bude baš idealno ohlađeno i osvježenje nam izmakne iz ruke.

Kako bismo to izbjegli, Gorenje je predstavilo novi ledomat IMC1200S koji će riješiti problem hlađenja pića. U samo 10 minuta ledomat napravi do 80 g leda, odnosno 12 kg leda u jednom danu, što je idealno rješenje za sve koji svoj vrući dan žele ohladiti osvježavajućim pićem po vlastitom izboru. Za rad ledomata nije potreban priključak na vodu pa je pogodan za korištenje u vrtu, kampu, na jedrilici ili u uredu. S njim je lako napraviti raznovrsna hladna pića i tako pružiti dozu osvježenja sebi i prijateljima. Gorenje ledomat odlikuje zaslon na dodir, mogućnost pripreme kockica leda u dvije veličine te odstranjiva posuda za led. Bitno je istaknuti da je aparat usklađen s normama EU o ekološkoj učinkovitosti, te je siguran za okoliš.

Tko želi, može se prepustiti kreativnosti te pripremiti raznovrsne koktele ili si priuštiti hladan whiskey s ledom, a cjelodnevni rad u uredu rashladiti ledenom kavom ili ledenim čajem, punim svježeg ljetnog voća. Ovaj uređaj odličan je izbor za sve koji žele uživati u ljetnim danima i priuštiti sebi i svojim najdražima dozu osvježenja i odmora.