Idealan pomoćnik, od kojeg se nećete moći odvojiti - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Četvrtak, 3. rujan 2015

Idealan pomoćnik, od kojeg se nećete moći odvojiti

Idealan pomoćnik, od kojeg se nećete moći odvojiti

Gorenje predstavlja idealnog kuhinjskog pomoćnika, višenamjensko kuhalo SOUP Maker BS1600E, zbog svoje praktičnosti dobrodošlog u svakom domu. Mali kuhinjski aparat, koji u sebi združuje blender i kuhalo, je kao naručen za sve koji žele uživati u okusima, vitaminima, vlaknima i mineralima savršenih jela, te kojima je nužno potrebno što više slobodnog vremena. SOUP Maker, u kojem možete miksati, pržiti i kuhati, olakšava nam pripremu jela, a trošimo i puno manje vremena na čišćenje, jer je topli obrok pripremljen samo s jednim aparatom, u samo jednoj posudi. Višenamjensko kuhalo SOUP Maker odlično će vam doći u vrijeme kad počne škola i novi, užurbani ritam cijele obitelji.

SOUP Maker je rješenje za sve, koji žele brzo pripremiti zdravo, ukusno i toplo jelo, puno vitamina, minerala i vlakana, koji će vas napuniti svježom energijom i novom snagom. Spravljanje odlične juhe ili osvježavajućeg smoothieja nikada nije bila tako jednostavna. Odabrane sastojke stavite u SOUP Maker, odaberite vrijeme i temperaturu, a aparat će pržiti, kuhati i na kraju sam izmiješati sve sastojke u kremastu juhu.

Zbog velikog volumena staklene posude, od čak 2 litre, moguće je pripremiti lagan i zdrav obrok za cijelu obitelj. Zbog staklene posude primjeren je i za drobljenje leda, a s njim možete pripremiti i ukusne umake za tjestenine, ali i tople preljeve za nezaboravne slastice. S veseljem će ga upotrebljavati i majke za pripremu kašica svojim najmlađima. Oduševit će vas i kao pomoćnik kod velikih gozbi i prekrcanog štednjaka na kojem se kuhaju brojna glavna jela i prilozi, dok ćete u SOUP makeru pripremiti vrhunsku juhu ili osvježavajući smoothie.