Dizajnerska linija Gorenje by Starck oduševila brojne poznate - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 23. ožujak 2016

Dizajnerska linija Gorenje by Starck oduševila brojne poznate

Gorenje, jedan od vodećih proizvođača kućanskih aparata na svijetu i međunarodno priznati dizajner Philippe Starck lansirali su novu kolekciju kuhinjskih aparata Gorenje by Starck. U društvu brojnih arhitekata, dizajnera interijera te poznatih javnih osoba u prekrasnom ambijentu Francuskog paviljona predstavljena je nova dizajnerska kolekcija s potpisom francuske dizajnerske zvijezde.

Ova je kolekcija nastavak uspješne prakse dizajnerskih suradnji po kojima je Gorenje postalo prepoznatljivo. Novu kolekciju Gorenje kuhinjskih aparata dizajnirao je Philippe Starck, jedan od najznačajnijih svjetski priznatih dizajnera čija je glavna ideja bila osmisliti tehnološki besprijekorne aparate koji istovremeno pružaju ugodan, topao i ljudski osjećaj. Inspirativna svježa linija rezultat je iskustva i stvaralačke snage jednog od najvećih suvremenih dizajnera koji je uspješno povezao sve mogućnosti koje pruža suvremena tehnika kako bi udovoljio potrebama i željama suvremenog korisnika. Pećnica, ploče za kuhanje, nape i hladnjaci ističu se prestižnom kombinacijom nehrđajućeg čelika i visokoreflektirajućeg stakla. Privlačan izgled aparata uklopit će se u okoliš koji se odražava na njegovoj površini i pričat će priču o životnom stilu korisnika.

Dizajnerska kolekcija na predstavljanju je oduševila brojne poznate osobe: Nevenu Rendeli, Marijanu Batinić, Natašu Janjić, Miu Kovačić, Mirjanu Mikulec te brojne druge.

Kolekcija Gorenje by Starck izrađena je uz primjenu najnaprednijih tehnologija kojima se postiže vrhunska energetska učinkovitost i performanse aparata, a sastoji se od sveobuhvatnog i u potpunosti usklađenog niza pećnica, indukcijskih i plinskih ploča za kuhanje, kuhinjskih napa, ladice za zagrijavanje, hladnjaka te dekorativnih vrata za ugradbene hladnjake i perilice posuđa.

“Kao lider na tržištu, smatramo kako je naša obaveza i poslanstvo stalno gledati unaprijed i kupcima ponuditi aparate koji će biti tehnološki superiorni, jednostavni za upotrebu, s odličnom energetskom učinkovitošću, a opet istovremeno aparate koji će se uklopiti u njihov dom i odraziti njihov duh. Upravo iz tog razloga veliko nam je zadovoljstvo predstaviti plod naše najnovije suradnje sa svjetski poznatim dizajnerom Philippeom Starckom. Vjerujemo kako će naši korisnici pronaći vrhunsko zadovoljstvo koristeći uređaje iz ove linije koji im omogućuju da ih na najbolji mogući način uklope u svoj životni stil“, kazao je Robert Polšak, direktor Gorenje Zagreb.

Minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom meko će se uklopiti u okolinu i doslovno odražavati životni stil i osobnost korisnika. Pažljivo definirani detalji, zajedno s efektima prepoznatljivih ručki u čijem dizajnu je kombiniran nehrđajući čelik i narančasta boja, uvesti će dodatnu iskru života u korisnikovu kuhinju. Iza jednostavne elegancije dizajna, aparati izrađeni uz primjenu najnaprednijih tehnologija donose visoke performanse i energetsku učinkovitost.

Gorenje Grupa jedna je od najboljih međunarodnih korporacija u jugoistočnom dijelu Europe, koja kućanskim aparatima opskrbljuje korisnike u 90 država svijeta. Strategija Gorenje Grupe je širenje poslovanja izvan Europe, prije svega u Australiji, Aziji i SAD-u.