No Frost. No Problems. Bez leda i bez problema u novu ljetnu sezonu. - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 3. lipanj 2016

No Frost. No Problems. Bez leda i bez problema u novu ljetnu sezonu.

No Frost. No Problems. Bez leda i bez problema u novu ljetnu sezonu.

Jeste li se ikad zapitali zašto voće i povrće izgleda loše samo nekoliko dana nakon kupovine? Najsretniji bi bili kada bismo svaki dan na stol mogli donijeti svježe voće i povrće iz vlastitog vrta, no zbog životnog stila, većina nas često pribjegava zamrzavanju namirnica. 

Za namirnice je izuzetno važan način na koji ih čuvamo i zamrzavamo, a svi želimo da hrana koju smo zamrznuli ostane ukusna i zdrava.Unaprijeđena NoFrost tehnologija u Gorenje hladnjacima eliminira vlagu iz zamrzivačkog dijela čime se sprječava nakupljanje leda na stjenkama zamrzivača i inja na zamrznutim namirnicama, a ladice su čiste i prostor u njima je maksimalno iskorišten. Uz NoFrost tehnologiju zaboravite na međusobno lijepljenje zamrznute hrane te zamorno odleđivanje i čišćenje zamrzivača.

S druge strane, kombinacija sustava IonAir i MultiFlow 360° u rashladnom dijelu osigurat će dovoljnu količinu vlage kako bi hrana ostala svježa te zadržala vitamine i minerale duži vremenski period. Kombinacijom ovih tehnologija sprječava se isušivanje hrane stoga nećete imati brige s kvarenjem namirnica. Vodeći računa o zdravoj hrani, brinemo i o vlastitom zdravlju.

Kao šlag na tortu, uz eliminaciju nakupljanja leda, dolazi i smanjena potrošnja električne energije na kojoj će vaš novčanik ali i okoliš biti zahvalni.