Gorenje kombinirani hladnjak NRK6203TX u prestižnih TOP3 - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 22. srpanj 2016, Zagreb, Hrvatska

Gorenje kombinirani hladnjak NRK6203TX u prestižnih TOP3

Gorenje kombinirani hladnjak NRK6203TX u prestižnih TOP3
Gorenje s ponosom predstavlja odlične rezultate testiranja kombiniranog hladnjaka-zamrzivača NRK6203TX, koje je provelo nekoliko cijenjenih instituta u raznim državama Europe.

Model NRK6203TX pronašao je svoje mjesto u TOP3 među najboljim kombiniranim hladnjacima, uz bok hladnjacima koji dominiraju u najvišem cjenovnom segmentu. Rezultat je to tri nezavisna i nepovezana istraživanja koja su proveli cijenjeni instituti u nekoliko zemalja u Europi: STIWA insitut u Njemačkoj, slovenska asocijacija ZPS (Zveza potrošnikov Slovenije) i dTest Institut u Češkoj.

Osim uobičajenih parametara poput potrošnje električne energije i performansi brzog hlađenja u kojima Gorenje hladnjaci ostavaruju odlične rezultate, model NRK6203TX ističe se i odličnom ocjenom kada se uzmu u obzir karakteristike jednostavnosti korištenja, kao što su manje vibracije proizvoda te smanjena buka. Ovakve performanse rezultat su mnogih godina razvoja i iskustva, a sve kako bi svojim korisnicima omogućili što bolje korisničko iskustvo.

Posljednje, ali ne i manje važno, kombinirani hladnjak NRK6203TX ostvario je i top rezultate u osvjetljenju unutrašnjosti, što omogućava bolju preglednost hrane u hladnjaku te pomaže korisniku u optimalnom odabiru namirnica za ručak i večeru.

Važno je spomenuti kako navedeni hladnjak Gorenje dolazi u visini od 200 cm, s energetskom učinkovitošću A+++ što donosi čak 60% manju potrošnju električne energije u odnosu na A energetski razred, a svojim karakteristikama omogućava jednostavno korištenje. NoFrostPlus tehnologija omogućit će čist hladnjak i zamrzivač bez nakupljanja leda i potrebe za ručnim odleđivanjem, a AdaptTech hlađenje zapamtit će navike korisnika i njima prilagoditi svoj rad tj. jačinu hlađenja i time smanjiti potrošnju električne energije. IonAir tehnologija pobrinut će se za uklanjanje neugodnih mirisa iz prostora hladnjaka, a ladice CrispZone i ZeroZone omogućit će pravilno pohranjivanje voća i povrća te mesa i ribe kako bi što duže ostali svježi.

Na brojnim tržištima prepoznate su odlične performanse ovog top modela kombiniranog hladnjaka Gorenje, što je potvrđeno i vrijednim priznanjima navedenih insituta.