Inverterski PowerDrive motor - 10 godina garancije - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 20. siječanj 2017, Zagreb, Hrvatska

Inverterski PowerDrive motor - 10 godina garancije

Inverterski PowerDrive motor - 10 godina garancije
Gorenje SensoCare perilice rublja proizvedene su da traju. Uz inovativni inverterski motor PowerDrive dolazi i dodatna 10-godišnja garancija na motor.

Od 20.01.2017. kupci Gorenje Sensocare perilice rublja s inverterskim motorom PowerDrive imaju mogućnost ostvariti 10 godina garancije na inverterski motor.
Redovna garancija aparata bijele tehnike Gorenje iznosi 5 godina, a prijavom na www.gorenje.hr kupac dobiva dodatnih 5 godina garancije na motor, dakle ukupno ima 10 godina garancije na motor.
Na stranici www.gorenje.hr  potrebno je unijeti osobne podatke te podatke o perilici rublja a na mail će stići certifikat koji potvrđuje prijavu 10-godišnje garancije.

Inverterski motor PowerDrive
Iznimna snaga, visoka učinkovitost.
Iznimno pouzdan i snažan motor radi bez četkica, dakle eliminira mehanička naprezanja, trenje i habanje. To rezultira boljom učinkovitošću pranja, boljom energetskom učinkovitošću, tišim radom, a također i duljim životnim vijekom samog motora i perilice rublja.

Prednosti inverterskog motora PowerDrive:
•    Visoka učinkovitost
•    Niska razina buke (manje ili do 6dB)
•    Velik kapacitet punjenja (do 9kg)
•    Visoka brzina centrifugiranja (do 1600 okr/min)
•    Niža potrošnja energije
•    Duži životni vijek
•    Bolja ukupna učinkovitost pranja
Budući da je motor vrlo snažan, koristi se u najboljim modelima, kao što je perilica rublja kapaciteta 9 kg s brzinom centrifugiranja do 1600 okr/min.

SensoCare tehnologija
Savršenstvo pranja
Perilice rublja sa SensoCare tehnologijom u savršenom su skladu s vašim potrebama pranja rublja. One će se pobrinuti da je svaka vrsta tkanine oprana na najbolji mogući način. Ovisno o tkanini, one uvijek nude optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i brzine centrifugiranja.

Jednostavno do savršeno opranog rublja!