Gorenje ideje za zdraviji život - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Ponedjeljak, 20. ožujak 2017, Zagreb, Hrvatska

Gorenje ideje za zdraviji život

Gorenje ideje za zdraviji život
Put do zdravlja je u raznovrsnoj prehrani i aktivnom načinu života. Optimalan unos vitamina, ugljikohidrata, bjelančevina i minerala organizmu osigurava dovoljno hranjivih tvari koje tijelo prerađuje u energiju potrebnu za izvršavanje svakodnevnih obveza. Kako zdravi obroci ne bi bili iznimka, Gorenje je osmislilo Nutri Power blender.
 
VitaWay obitelj raste

Gorenje Power blenderu, Slow juicer sokovniku i uljnoj preši pridružuje se Nutri Power blender BN1000W kao novi član VitaWay obitelji. Jednostavno korištenje Nutri Power blendera jamči pripremu zdravih i cjelovitih obroka u kratkom vremenu. Nutri Power blender odlikuje se velikom snagom od 1000 W i 2000 okretaja u minuti koja omogućuje usitnjavanje tvrdih namirnica. Jedinstvena funkcija suhog miksanja pruža mogućnosti pripreme kreativnih obroka bez dodavanja tekućine, a mjerna skala na posudi pomoći će da se sastojci savršeno i točno doziraju.


Uvijek s vama

Nutri Power blender ima poklopac s otvorom za piće koji posudu za miješanje pretvara u bocu. Uz Nutri Power blender, roditelji su sigurni da će njihova djeca dobiti potrebnu dozu vitamina i minerala. Svježe pripremljen sok dovoljno je preliti u bocu i ponijeti sa sobom. Nutri Power blender idealan je izbor za sve one koji nemaju vremena, za zaposlene i sportaše. Težina od 3 kg omogućava lako skladištenje i prijenos, a 6-kraki nož osigurava temeljito i učinkovito blendanje namirnica. Koristi se sigurno jer ima zaštitu od pregrijavanja, a izrada od nehrđajućeg čelika jamči dugotrajnost proizvoda. Jednostavno čišćenje i mogućnost pranja nastavaka u perilici posuđa ostavit će više vremena za uživanje s obitelji i prijateljima u neodoljivim obrocima i sokovima.