Revolucija u prehrani uz Vitaway proizvode - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 18. travanj 2017, Zagreb, Hrvatska

Revolucija u prehrani uz Vitaway proizvode

Revolucija u prehrani uz Vitaway proizvode
U potrazi za novim načinima postizanja unutarnje ravnoteže, Gorenje je osmislilo Vitaway kolekciju malih kućanskih aparata koji podržavaju zdrav način života. Uljna preša, Slow juicer sokovnik i Power blender otkrivaju  novu dimenziju zdravog života, uživanja u obrocima  punijih okusa i s obiljem vitamina.

Ključ zdravlja je u uravnoteženoj prehrani
Užurbana svakodnevica često ostavlja nedovoljno vremena za planiranje kvalitetne prehrane, a hrana koja se konzumira obiluje šećerima, ugljikohidratima i nezdravim masnoćama. Prehrana je iznimno važna u očuvanju zdravlja i postizanju energije potrebne za obavljanje dnevnih obveza, a uz pomoć kućanskih aparata iz Vitaway linije kvalitetni i cjeloviti obroci pripremaju se jednostavno i brzo.

Hladno prešana ulja zadržavaju više hranjivih tvari
Industrijski dobivena ulja koja se koriste u domaćinstvima i nude u trgovinama mogu sadržavati razne aditive koji produžuju rok uporabe ulja, čine ih bistrijim i mijenjaju njegovu boju, a u procesu proizvodnje može doći i do promjene kemijskog sastava i mirisa ulja. Hladno prešanje je proces izdvajanja ulja iz namirnica kod kojeg temperature ne prelazi 49°C pa se tako zadržava izvorni okus i hranjive tvari. Uljna preša snage 650 W omogućuje izradu hladno prešanih ulja od namirnica pri temperaturi koja nije viša od 49°C što omogućuje da ulja zadrže sve hranjive sastojke koji bi pri višoj temperaturi bili uništeni. Samo nekoliko kapljica ulja obrocima će dati poseban i neodoljiv okus.

Tehnologija sporog cijeđenja
Započnite dan s dozom vitamina u čaši soka! Sporo cijeđenje omogućava da više vlakana iz sastojaka nađe svoj put do soka.Tehnologija sporog cijeđenja predstavlja proces dobivanja soka iz voća, povrća i orašastih plodova pri brzini od 70 okretaja u minuti vertikalnim gibanjem puža koji istiskuje sok i odvaja pulpu. Hranjivi sastojci su na taj način maksimalno iskorišteni. Spora rotacija u Vitaway sokovniku snage 200 W omogućava nezagrijavanje namirnica, pa tako ne dolazi do uništavanja enzima i vitamina.

Prava snaga blendera
Briga za zdravlje često uključuje i posebne načine prehrane koji zahtijevaju veliku pozornost kod odabira i pripreme sastojaka. S Gorenje Power blenderom moguće je pripremiti velik broj zdravih recepata, uključujući i bezglutensku i sirovu hranu.
Power blender svojim izdržljivim izmjeničnim motorom snage 1500 W i brzine od 30.000 okretaja u minuti sjecka i miješa čak i vrlo tvrde sastojke u finu homogenu tekućinu, smjesu ili prah. Noževi od nehrđajućeg čelika mogu sjeckati vlažne, suhe pa čak i smrznute sastojke bez dodavanja tekućine. Priprema finih namaza, osvježavajućih smoothieja, kašica i guste hrane za dojenčad s Power blenderom je jednostavna i brza, a namirnice se ne trebaju rezati na manje komade.

Svi aparati iz nove Gorenje Vitaway linije napravljeni su od visoko kvalitetnih materijala, tihi pri radu, jednostavni za korištenje i održavanje a pritom ispunjavaju sva očekivanja.
Vitaway kućanski aparati omogućuju brzu i nezahtjevnu pripremu obroka, a idelani su saveznici u planiranju dijetalnih obroka, vegetarijanske i veganske prehrane, bezglutenske kuhinje i hrane za bebe.

Život s Vitaway proizvodima pruža nove mogućnosti u stvaranju zdravih obroka i otkriva nove okuse u samo nekoliko koraka.

Jer mi biramo zdravlje!