Mali i moćni kućanski aparati iz Infinity linije stvaraju uspomene koje ne blijede - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Utorak, 11. travanj 2017, Zagreb, Hrvatska

Mali i moćni kućanski aparati iz Infinity linije stvaraju uspomene koje ne blijede

Mali i moćni kućanski aparati iz Infinity linije stvaraju uspomene koje ne blijede
Jutarnja rapsodija s Gorenjem

Zdrav i uravnotežen doručak opskrbljuje organizam hranjivim tvarima i daje energiju potrebnu za obavljanje dnevnih aktivnosti. Redovitim doručkom regulira se težina, umanjuje vjerojatnost pojave dijabetesa i srčanih bolesti, ali i poboljšava sposobnost pamćenja i učenja. Gorenje, svjesno važnosti doručka i za djecu i za odrasle, dizajniralo je Infinity liniju malih kućanskih aparata - Infinity toster i Infinity kuhalo za vodu s kojima doručak postaje prava mala jutarnja gozba. Gorenje Infinity proizvodi zavode retro dizajnom i kvalitetnom izradom i tako postaju vjerni domaćini ukusnih doručaka kod kuće i na poslu.

Bez preskakanja doručka
 
Gorenje Infinity toster snage 860 W pruža mogućnost regulacije zapečenosti kruha pomoću šest različitih stupnjeva zagrijavanja, od jednostavnog podgrijavanja kruha do hrskavog francuskog tosta. Željeni stupanj zapečenosti mehanički se odabire pomoću osvijetljenih gumba nakon čega toster počinje peći omiljeni kruh ravnomjerno s obje strane. U Infinity tosteru lako se odmrzava zaleđeni kruh, a čistu kuhinju jamči izvlačni pladanj u kojem ostaju sve mrvice od tosta. Bezbrižna jutra omogućuje pametna funkcija automatskog isključivanja tostera koji nakon rada izbacuje tople kriške kruha spremne za pripremu savršenog doručka. Jaje na oko na tostu, tost s bobičastim voćem i orasima ili klasičan tost s maslacem i džemom samo su neki od Gorenje prijedloga za kvalitetan doručak s Infinity tosterom.
 
 
Dobar početak dana

Topli čaj i vruća kava idealno upotpunjuju doručak, a novo Gorenje Infinity kuhalo za vodu zapremnine 1,7 l  lako i brzo će zagrijati vodu za jutarnje napitke. Praktično otvaranje poklopca jednom rukom pritiskom na gumb i odvojiva baza pružaju jednostavno rukovanje kuhalom, a strah od isušivanja i pregrijavanja lako se zaboravlja jer kuhalo se automatski isključuje kada nema dovoljno vode i u trenutku kada temperatura vode dosegne točku vrenja. Praktičnost kuhala odlikuje se punom rotacijom aparata s kojim nema više zapetljavanja kabela jer posudu kuhala možete staviti na podnožje sa svih strana, dok indikator razine vode precizno pokazuje količinu vode preostalu u posudi kuhala.  

Inspirirana ubrzanim tempom života, Gorenje uvijek se prilagođuje potrebama kupaca i nastoji ostvariti njihove želje stvarajući visokokvalitetne i pomno dizajnirane proizvode. Minimalistički izgled brončanih tonova kućanskih aparata Infinity linije osvaja već na prvi pogled. Infinity toster i kuhalo za vodu olakšat će pripremu zdravih doručaka i ostaviti više vremena za stvaranje novih obiteljskih uspomena.
 
Za savršeno jutro svakoga dana.
 
 
Jer mi biramo zdravlje!