Gorenje postaje sponzor muškog Europskog rukometnog prvenstva - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 23. lipanj 2017

Gorenje postaje sponzor muškog Europskog rukometnog prvenstva

Na ždrijebu za muško Europsko rukometno prvenstvo koje će se održati u siječnju 2018. u Hrvatskoj, Gorenje je prvi put predstavljeno kao službeni sponzor prvenstva. U zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 23. lipnja održan je ždrijeb 16 reprezetacija koje će se natjecati na predstojećem Europskom prvenstvu.

Izvlačenje su predvodili Predsjednik europskog rukometnog saveza, Michael Wiederer, Predsjednik hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac te Izvršni sportski direktor europskog rukometnog saveza Markus Glaser. Kod izvlačenja pomogli su im neki od najpoznatijih svjetskih rukometaša: Igor Vori (Hrvatska), Kristian Sæverås (Norveška), Gergely Harsányi (Mađarska) i Gašper Marguč (Slovenija) s kojim smo imali prilike razmijeniti koju riječ za našim Gorenje štandom.

1,800 uzvanika uživo je pratilo izvlačenje parova za predstojeće Europsko rukometno prvenstvo, dok je puno šira publika bila uz male ekrane ili prijenos uživo pratila putem društvenih mreža ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, gdje je također predstavljena i Gorenje sponzorska aktivacija. Brojni posjetitelji imali su prilike sudjelovati u nagradnim natječajima poput ubacivanja rukometne lopte u „gol“ koji se nalazio u Gorenje perilici i sušilici rublja, te osvojiti prigodne nagrade. U nagradnom natječaju okušali su se i neki od predstavnika rukometnih reprezentacija.

Rukomet je jedan od vodećih dvoranskih sportova u Europi te smo izrazito ponosni što smo postali dio ove velike priče.