Prestižna nagrada za Gorenje Retro Special Edition hladnjak - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 15. rujan 2017

Prestižna nagrada za Gorenje Retro Special Edition hladnjak

Prestižna nagrada za Gorenje Retro Special Edition hladnjak

Gorenje osvojilo The Licensing Award 2017 za inovacije

   U utorak, 12. rujna, u Londonu se održala dodjela nagrada The Licensing Awards, koju jednom godišnje organizira The Licensing Source Book. Ceremonija dodjele nagrada za najbolje inovativne proizvode dostupne na tržištu Velike Britanije ugostila je više od 1.400 sudionika koji su plasirali svoje proizvode za ovu prestižnu nagradu.

Ove godine, među ostalim sudionicima, našlo se i Gorenje sa svojim Gorenje Retro Special edition hladnjakom, kreiranim u suradnji s Volkswagenom. Upravo taj proizvod osvojio je prestižnu nagradu za inovacije, između 5.000 prijavljenih proizvoda, ističući se po svojoj izvanrednoj inovativnosti i dizajnu.

Richard Mackey, produktni voditelj u Gorenju u Velikoj Britaniji, rekao je: “Volkswagen je jedan od najsnažnijih brendova na svijetu dok je njihov kamper kombi ikonski primjer dizajna. Time naš hladnjak sa svojim dizajnom u svaku kuhinju donosi savršen spoj individualnog stila, slobode i avanture. Odlično je prihvaćen među našim kupcima, no izvrsno je primiti priznanje i izvan industrije kućanskih aparata.″