Gorenje kampanja #simplyfans - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 22. studeni 2017

Gorenje kampanja #simplyfans

Gorenje kampanja #simplyfans

   Gorenje postaje dio velike rukometne obitelji. Kao ekskluzivni partner na području kućanskih uređaja Gorenje će biti službeni sponzor europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj.
S posebnom navijačkom kampanjom #simplyfans žele povezati sve navijače te ih motivirati da pokažu svoj sportski duh i navijaju za trud rukometaša, za predanost, za sport.
Kampanja je započinje s velikom nagradnom igrom kojom žele izbrisati granice i povezati, prije svega, navijače u jadranskoj regiji. Ambasador kampanje je legendarni Ivano Balić.

Ljubitelji rukometa pripremaju se za nadolazeće europsko prvenstvo u rukometu.
Između 12. i 28. siječnja Hrvatska će biti domaćin EHF EURO 2018 s utakmicama u Splitu, Poreču, Varaždinu i Zagrebu. Rukomet povezuje mnoštvo ljudi koji navijaju za svoje junake, zato su u Gorenju za njih pripremili posebnu #simplyfans kampanju koja poziva i potiče navijače, da navijaju, ne samo za svoje ekipe, nego i za sportsku igru, trud igrača, za sport. Prepoznatljivo lice kampanje je naš znameniti rukometaš Ivano Balić, dvostruki najkorisniji igrač (MVP) europskog prvenstva, a taj časni naziv je dvaput osvojio i na svjetskom prvenstvu.

#simplyfans
Kampanja Gorenja, službenog sponzora prvenstva, slijedi vrijednosti i moto − LifeSimplified, odnosno pojednostavljenog života, po kojem su već nekoliko godina poznati njihovi uređaji bijele tehnike i mali kućanski uređaji. Ovog puta, žele udružiti navijače cijele Europe u navijačkoj kampanji #simplyfans, a poseban naglasak je upravo na hrvatskom tržištu gdje će se i održati samo europsko prvenstvo. Navijači iz Hrvatske, u periodu od 22. studenog do 20. prosinca, imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti besplatne ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u Splitu, ali i ulaznice za finalnu utakmicu koja će se odigrati u zagrebačkoj areni. Navijače kojima će se osmjehnuti sreća, navijački #simplyfans autobus vozit će iz Zagreba u Split na utakmice hrvatske reprezentacije, a na njima je samo da uživaju u rukometnoj groznici.

Rukometna legenda Ivano Balić
Gorenje je otkrilo i prvog od tri #simplyfans ambasadora, to je nekadašnji hrvatski rukometaš, kojeg je Međunarodni rukometni savez (IHF) čak dvaput proglasio za najboljeg igrača godine – Ivano Balić. Među osvojenim medaljama nalaze se i zlato s ljetnih olimpijskih igara u Ateni (2014.) te brončana medalja s olimpijskih igara 2012. Ivano, koji slovi za jednog od najboljih rukometaša svih vremena, podržava kampanju Gorenja te dodaje: »Svi igrači, koji će tih 16 dana stajati na parketu, svoj su život podredili rukometu, svi se trude svim svojim snagama i svi žele dobrim rezultatima usrećiti sebe i svoje navijače. Zato sam dio #simplyfans skupine i pozivam sve da skupa navijamo za rukometaše i za sport!«

Više informacija potražite na http://www.simplyfans.eu/hr/