Gorenje hladnjaci-zamrzivači osvojili prestižnu Best Buy nagradu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 11. travanj 2018, Zagreb

Gorenje hladnjaci-zamrzivači osvojili prestižnu Best Buy nagradu

Gorenje hladnjaci-zamrzivači osvojili prestižnu Best Buy nagradu

Najnovije istraživanje Best Buy Award Croatia General I 2018/2019 provedeno tokom siječnja 2018. godine na hrvatskom tržištu pokazalo je kako su hladnjaci-zamrzivači robne marke Gorenje, prema mišljenju potrošača, najbolji omjer cijene i kvalitete, za što im je dodijeljena prestižna Best Buy nagrada.

Istraživanje Best Buy Award mjeri isključivo percepciju samih potrošača o tome tko im na tržištu nudi najveću vrijednost za njihov uloženi novac – Br. 1 u omjeru cijene i kvalitete. Na konkretno pitanje „Navedite naziv proizvođača hladnjaka i zamrzivača za kućanstva koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu“, Gorenje je bio najčešći odgovor potrošača.

 

Zahvaljujući tradiciji dužoj od 65 godina, te proizvodnji visokokvalitetnih kućanskih uređaja već dugi niz godina, Gorenje je prepoznato kao pouzdan partner u gotovo svakom kućanstvu, a sami uređaji svojim naprednim karakteristikama uvelike olakšavaju brojne svakodnevne obaveze te pružaju više vremena za uživanje u stvarima koje su zaista važne.