Staro za novo - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Petak, 20. travanj 2018, Zagreb

Staro za novo

Staro za novo

Staro za novo nagradni natječaj donio čak 933 prijave uređaja starijih od 20 godina!


Gorenje već dugi niz godina pojednostavljuje život svojim intuitivnim i kreativnim rješenjima te sa svojim korisnicima dijeli strast i ljubav prema inovacijama, lijepom dizajnu i ugodnom i toplom domu. Uz pametne i funkcionalne kućanske uređaje, stres i svakodnevne obaveze svedene su na minimum. Preostaje samo uživati u kulinarskim čarolijama, ispijanju kave i vremenu sa svojim najmilijima.

Sada je došlo vrijeme da Gorenje dodatno nagradi svoje vjerne korisnike. U nagradnom natječaju „Staro za novo“ koji je trajao od 15.03. do 15.04.2018., prijavljeno je čak 933 kućanskih uređaja starijih od 20 godina. Među najstarijim uređajima bijele tehnike istaknuli su se štednjaci, perilice rublja i hladnjaci – uređaji koje je Gorenje među prvima počelo proizvoditi. Kroz svoju bogatu povijest, Gorenje je 1958. godine započelo s proizvodnjom štednjaka na kruta goriva, 1964. s proizvodnjom perilica rublja te 1968. s proizvodnjom hladnjaka. Neki od najstarijih odabranih uređaja upravo su blizu navedenim godinama – štednjak i perilica rublja iz 1960. i 1966. godine.

Osim uređaja bijele tehnike, istaknuli su se i brojni mali kućanski uređaji koji, iako u svom nazivu sadrže riječ „mali“ u kuhinjama su veliki i pouzdan pomoćnik već dugi niz godina. U ovom su se dijelu istaknule kuhinjske vage, uređaji za vakumiranje, miješalice ali i nekad iznimno popularne frizerske haube za kućnu uporabu.

Kriteriji za odabir pobjednika nagradnog natječaja bili su da uređaj mora biti proizveden prije više od 20 (slovima: dvadeset) godina, u namijenjene svrhe uporabljivom stanju, uredno održavan i urednog izgleda. Od 933 prijavljena kućanska uređaja odabrana su dva koja su se istaknula po godini proizvodnje i općem stanju uređaja.

 

Pobjednici nagradnog natječaja su:

DRAGO SEDLAR, ČAKOVEC
MARIJANA RENDULIĆ, POŽEGA
.

Čestitamo pobjednicima, a svim ostalim sudionicima zahvaljujemo na sudjelovanju u nagradnom natječaju.