Nova priznanja za WaveActive generaciju - Gorenje
zatvori
...

Arhiv

Srijeda, 23. siječanj 2019, Zagreb, 2019.

Nova priznanja za WaveActive generaciju

Nova priznanja za WaveActive generaciju

Superiorni pomagači za superiorne rezultate


Nakon prošlogodišnjeg prestižnog Red Dot priznanja za dizajn, u 2019. godini stiže još jedna potvrda kvalitete za Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja.
WaveActive linija osvojila je najveću međunarodnu nagradu u domeni tehnološke inovativnosti – Plus X nagradu 2018/19 za inovacije i izvrsnost branda, kao savršen spoj novih tehnologija, jednostavnosti upravljanja, vrhunskog dizajna i najviših ekoloških standarda. WaveActive perilice i sušilice rublja pokazale su se odličnima i na potrošačkim testovima nedavno provedenim u Njemačkoj od strane ETM Testmagazina, specijaliziranog za nezavisno testiranje proizvoda već više od 15 godina. U ovom detaljnom testu i evaluaciji, oba uređaja su dobila ocjenu veću od 90%, zbog čega ih ETM Testmagazin preporučuje potrošačima kao ekonomične i, zbog primjene novih tehnologija ionizacije, visoko učinkovite uređaje.


Gorenje WaveActive perilica rublja, s kapacitetom od 8kg i PowerDrive inverterskim motorom osvojila je ocjenu 91,6%, s istaknula se svojim EcoCare funkcijama za dodatne uštede energije i vode, TimeCare opcijom za brže pranje i DoseAid funkcionalnošću koja preporučuje optimalnu količinu deterdženta ovisno o odabranom programu pranja.


Gorenje WaveActive sušilica rublja, kapaciteta 8 kg i uz A+++ energetsku učinkovitost, posebno se izdvojila izvanrednom sposobnošću sušenja, osvojivši ocjenu 92,9% tj. „vrlo dobar“ što je najveća ocjena koju neki kućanski uređaj može osvojiti. Korisnici koji su sudjelovali u testiranju pozitivno su ocijenili IonRefresh program koji koristi ione za učinkovito uklanjanje neugodnih mirisa iz rublja, osvježavajući ga bez pranja, kao i IonTech funkciju koja doprinosi značajno manjem gužvanju rublja nakon ciklusa sušenja, čime i glačanje postaje jednostavnije, ako ne i suvišno.
Rezultati testiranja oba uređaja pokazali su da korisnici veliki naglasak stavljaju na besprijekornu proizvodnju i jednostavnost upravljanja novim tehnološkim rješenjima koja odlikuju WaveActive liniju perilica i sušilica rublja, a što je u skladu su sa sloganom poduzeća Gorenje – „Life Simplified“ – jednostavniji i kvalitetniji život uz Gorenje kućanske uređaje.

Njemački ETM Testmagazin već više od 15 godina objavljuje rezultate testiranja širokog izbora bijele tehnike, kućanskih aparata i potrošačke elektronike. U siječanjskom izdanju objavljeni su rezultati testiranja za dva uređaja nove generacije Gorenje WaveActive, koji su plasirani na njemačko tržište krajem prošle godine.
Plus X Award je najveća svjetska nagrada za inovacije u tehnologiji, sportu i lifestyleu. Ona odaje priznanje brendovima za vodeću ulogu u kvalitetu i inovativnosti. Nagrade dodjeljuje nezavisni stručni žiri sastavljen od dizajnera, stručnjaka i stručnih medija, koji svaki proizvod detaljno evaluiraju, uz vrijedne sugestije i komentare prilikom ocjenjivanja.