WaveActive perilice i sušilice rublja - Gorenje
zatvori
...
Život je složen. Neka briga o rublju ne bude.WaveActive perilice i sušilice rublja
1

Gorenje daruje

Kupite perilicu i sušilicu rublja WaveActive u periodu od 11.09. do 31.10.2020., registrirajte svoju kupnju najkasnije do 20.11.2020. te vam na kućnu adresu šaljemo štapni usisavač SVC144FBK

Registrirajte perilicu i sušilicu rublja

Učitaj dokument _form/fileup/wait

Modeli u akciji

WaveActive perilice i sušilice

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Uklanja 30% više mrlja
IonTech koristi snagu prirodnog procesa ionizacije kako bi učinkovitije uklonio nečistoće, bez visokih temperatura ili dodatnih kemikalija. Deterdžent se bolje otapa u vodi, omogućavajući time ujednačeno prodiranje u rublje. Rezultat svega je 30% više uklonjenih mrlja, čak i pri niskim temperaturama. IonTech također sprječava nakupljanje kamenca na grijaču što produžuje životni vijek perilice rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Dubinski očišćena glatka odjeća, bez omekšivača
Zaboravite omekšivač! Dodatan tretman parom na kraju odabranog programa pranja znatno će smanjiti nabore, neugodne mirise i bakterije. Vaša će odjeća biti dubinski čista, manje izborana i mekša.
_products/features/icon - Inverter PowerDrive motor

Inverter PowerDrive motor

Snažan, a tih motor
Ovaj tihi, ali izrazito učinkovit motor dizajniran je kako bi osigurao duži životni vijek perilice rublja, štedeći energiju pri svakom ciklulsu pranja.
_products/features/icon - TwinAir

TwinAir

Učinkovito sušenje čak i najvećih hrpa rublja
Čak i najveći komadi rublja bit će mekani, ujednačeno osušeni i manje naborani već pri izlasku iz sušilice, zahvaljujući ovom patentiranom dvosmjernom sustavu upuhivanja zraka.
_products/features/icon - IonRefresh

IonRefresh

Brzo osvježenje za vašu odjeću
Trebate li brzo ukloniti mirise iz vaše odjeće? S ovim posebnim programom za osvježavanje s ionima, IonRefresh, vaša odjeća bit će spremna i svježa kao da je upravo oprana za samo 30 minuta.
_products/features/icon - StartDelay

StartDelay

Osušeno u pravo vrijeme
Unaprijed namjestite početak procesa sušenja i ostavite sušilicu da radi kada vam je najpogodnije, npr. u satima kada je jeftinija električna energija. Odjeća će biti suha u skladu s ranije odabranom razinom suhoće i spremna za glačanje ili spremanje u ormar.
više
manje informacija