Ugradbeni hladnjak GDR66122Z - Gorenje
zatvori
...
GDR66122Z Ugradbeni hladnjak

GDR66122Z

Ugradbeni hladnjak
Bruto obujam: 199 l Vrsta aparata: Ugradbeni integrirani Energetski razred: A+ Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 122,5 × 54,5 cm
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

Nosač boca

Plus za praktično pohranjivanje vina i drugih napitaka! Nosač se može sigurno postaviti na bilo koju policu u hladnjaku ili upotrijebiti negdje drugdje – kao podoban nosač napitaka u boci koje uživate na sobnoj temperaturi. Kada se nalazi u hladnjaku, nosač ističe sklad pojedinosti i opći izgled aparata. Slično kao i odabrani dotjerani dijelovi aparata Gorenje+, ovaj je nosač također izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.
više
manje informacija

Duboka polica u vratima

Plus za najveće staklene boce i 2,5-litrene plastične boce! Držač boca svojim oblikom omogućava čvrsti zahvat koji će spriječiti pomicanje boca a uvijek će ih držati na mjestu i na dohvat ruke.

PullOut police

Jednostavno do hrane
Police s izvlačenjem omogućavaju brži i lakši pristup hrani koja je smještena u stražnjem dijelu hladnjaka. Police su izrađene od kaljenog stakla te su izuzetno izdržljive i imaju nosivost do 22 kg hrane.

115° mekog otvaranja

Plus za prikladno otvaranje i automatsko zatvaranje vrata! Vrata ugradbenih hladnjaka/zamrzivača Gorenje+ imaju poseban plosnati pant koji omogućava otvaranje do kuta od 115 ° unatoč činjenici što je aparat ugrađen u kuhinjski element. To poboljšava preglednost i pristupanje sadržaju. Osim toga, pant može podnijeti znatan pritisak, osigurava meko otvaranje vrata a također automatski zatvara vrata kada je kut otvaranja manji od 45 °. Automatsko meko zatvaranje doprinosi praktičnosti i sprečava neželjeni ulazak toplog zraka u aparate, čime se povećava njihova energetska učinkovitost.
više
manje informacija

Total+

Hladnjaci/zamrzivači Gorenje+ imaju poboljšanja koja ih guraju prema savršenstvu. Njihov izgled u skladu je s ostalim ekskluzivnim aparatima Gorenje+ koji oplemenjuju kuhinju onim završnim dodirom sofisticiranosti. Njihova unutrašnjost ugađa svojim sjajnim pojedinostima. Rubovi presvučeni nehrđajućim čelikom visoke kakvoće odražavaju obilno osvjetljenje koje omogućava jasan pogled. Posebne ladice, police i odjeljci dizajnirani su i opremljeni funkcionalnim rješenjima koja omogućavaju optimalno pohranjivanje bilo koje vrste hrane. Svježi će proizvodi trajati dulje; manje će namirnice biti na dohvat ruke; velike će namirnice bit pohranjene na sigurniji način. Kod takve klase aparata ne treba ni spominjati naprednu tehnologiju strujanja zraka, preciznu kontrolu temperaturnih zona i vlage kao i sprečavanje kondenzacije, inja i leda. Sve je pametno promišljeno. Domišljato plus!
više
manje informacija

Polirana zaštita

Plus za dašak prestiža i dodatnu zaštitu vitalnih dijelova aparata! Svi hladnjaci/zamrzivači Gorenje+ imaju police, kutije u vratima i ladice zaštićene visokokvalitetnim porubom od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost jednostavno izgleda bolje a izloženi dijelovi dodatno su ojačani i zaštićeni.
više
manje informacija

Upravljanje preko LED zaslona

Plus za savršeno upravljanje temperaturnih zona u aparatu! To je omogućeno upravljanjem preko LED zaslona. Vrhunski modeli Gorenje+ imaju dva pokazivača za odvojeno upravljanje temperature u rashladnom i zamrzivačkom dijelu. Također, moći ćete se osloniti na dodatne funkcije kao što su Freeze+ za pojačanje postupka zamrzavanja jednostavnim dodirom tipke i More+ koja vam omogućava istovremeno hlađenje većih količina hrane. Ako se temperatura u aparatu povećava, hladnjak će vas o tome upozoriti pomoću svjetlosnog LED signala i zvučnog bipa.
više
manje informacija

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A+

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Otvaranje vrata: Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata

Pant vrata: Škarasti panti vrata

Materijal vrata: Metalna vrata

Dizajn/Boja:: Bijela

Klimatski razredi: SN, N, ST, T

1 kompresor

Ukupni bruto/neto obujam: 199 / 196 l

Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 199 / 196 l

Elektronsko upravljanje na vratima

Tip zaslona: LED zaslon

Zvučni signal za predugo otvorena vrata

SuperCool brzo hlađenje

Štedljivi program EcoMode

LED unutrašnje osvjetljenje na nekoliko mjesta sa strane

4 staklene police

Žičani nosač za boce

Polica za boce u vratima: Polica za boce s fiksnim držačem u vratima

Police na vratima hladnjaka: 3 police u vratima

Fleksibilna posuda za jaja (12×)

0º C – ladica ZeroZone na teleskopskim vodilicama (62 l)

Potrošnja energije kWh/24 h: 0,44 kWh

Razina buke (max.): 40 dB

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 122,5 × 54,5 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 58,5 × 128,5 × 65 cm

Dimenzije ugradbenog prostora: 56-57 × 122,5-123 × 56 cm

Neto težina proizvoda: 50 kg

Bruto težina proizvoda: 52 kg

Priključna snaga: 90 w

Osigurač: 10 A

Šifra proizvoda: 312741

EAN kod: 3838942689635

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.