Ugradbeni hladnjak GSR27178B - Gorenje
GSR27178B Ugradbeni hladnjak

Ugradbeni hladnjak GSR27178B

Energetski razred: A++ Bruto obujam: 301 l Vrsta aparata: Ugradbeni integrirani Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 177,5 × 54,5 cm
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

_products/features/icon - Nosač boca

Nosač boca

Plus za praktično pohranjivanje vina i drugih napitaka! Nosač se može sigurno postaviti na bilo koju policu u hladnjaku ili upotrijebiti negdje drugdje – kao podoban nosač napitaka u boci koje uživate na sobnoj temperaturi. Kada se nalazi u hladnjaku, nosač ističe sklad pojedinosti i opći izgled aparata. Slično kao i odabrani dotjerani dijelovi aparata Gorenje+, ovaj je nosač također izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.
više
manje informacija
_products/features/icon - Duboka polica u vratima

Duboka polica u vratima

Plus za najveće staklene boce i 2,5-litrene plastične boce! Držač boca svojim oblikom omogućava čvrsti zahvat koji će spriječiti pomicanje boca a uvijek će ih držati na mjestu i na dohvat ruke.
_products/features/icon - CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage

CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage

Svježe kao iz vrta
CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.

Crisp+

Plus za čvrsto i hrskavo povrće! Neke vrste povrća mogu zadržati svoju čvrstoću i hrskavost samo u odgovarajuće vlažnom okolišu. Vlaga u ladici za povrće može se jednostavno regulirati namještanjem otvora proreza za prozračivanje pomoću odgovarajućeg klizača. Kao i sve ladice za posebnu namjenu, Crisp+ je potpuno izvlačiva i nudi savršeni pregled sadržaja ladice.
više
manje informacija

Volume+

Plus za više mjesta za pohranjivanje uz iste vanjske dimenzije! U asortimanu Gorenje+ nudi se ugradbeni hladnjak/zamrzivač neto zapremine 268 litara s optimalnom uporabom unutrašnjeg prostora. Police, ladice i ostali odjeljci za pohranjivanje dizajnirani su imajući na umu ubrzani ritam suvremenog stila života. Pojedinačne ladice uključuju dva odjeljka 0 °C. Takva funkcionalnost omogućava dulje čuvanje velike količine svježe hrane.
više
manje informacija

Total+

Hladnjaci/zamrzivači Gorenje+ imaju poboljšanja koja ih guraju prema savršenstvu. Njihov izgled u skladu je s ostalim ekskluzivnim aparatima Gorenje+ koji oplemenjuju kuhinju onim završnim dodirom sofisticiranosti. Njihova unutrašnjost ugađa svojim sjajnim pojedinostima. Rubovi presvučeni nehrđajućim čelikom visoke kakvoće odražavaju obilno osvjetljenje koje omogućava jasan pogled. Posebne ladice, police i odjeljci dizajnirani su i opremljeni funkcionalnim rješenjima koja omogućavaju optimalno pohranjivanje bilo koje vrste hrane. Svježi će proizvodi trajati dulje; manje će namirnice biti na dohvat ruke; velike će namirnice bit pohranjene na sigurniji način. Kod takve klase aparata ne treba ni spominjati naprednu tehnologiju strujanja zraka, preciznu kontrolu temperaturnih zona i vlage kao i sprečavanje kondenzacije, inja i leda. Sve je pametno promišljeno. Domišljato plus!
više
manje informacija

Fan+

Plus za ravnomjerno raspoređenu temperaturu u rashladnom dijelu! Ventilator na stražnjem zidu rashladnog dijela stalno potiskuje zrak i uzrokuje njegovo kruženje. Kao rezultat, cijeli rashladni dio uvijek je ravnomjerno rashlađen a kondenzat se ne skuplja na stražnjem zidu i ispod police.
više
manje informacija

Polirana zaštita

Plus za dašak prestiža i dodatnu zaštitu vitalnih dijelova aparata! Svi hladnjaci/zamrzivači Gorenje+ imaju police, kutije u vratima i ladice zaštićene visokokvalitetnim porubom od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost jednostavno izgleda bolje a izloženi dijelovi dodatno su ojačani i zaštićeni.
više
manje informacija

Upravljanje preko LED zaslona

Plus za savršeno upravljanje temperaturnih zona u aparatu! To je omogućeno upravljanjem preko LED zaslona. Vrhunski modeli Gorenje+ imaju dva pokazivača za odvojeno upravljanje temperature u rashladnom i zamrzivačkom dijelu. Također, moći ćete se osloniti na dodatne funkcije kao što su Freeze+ za pojačanje postupka zamrzavanja jednostavnim dodirom tipke i More+ koja vam omogućava istovremeno hlađenje većih količina hrane. Ako se temperatura u aparatu povećava, hladnjak će vas o tome upozoriti pomoću svjetlosnog LED signala i zvučnog bipa.
više
manje informacija
Više mogućnostiManje mogućnosti

Tehničke karakteristike

Energetski razred: A++

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Materijal vrata: Metalna vrata

Dizajn/Boja:: Bijela boja

Otvaranje vrata: Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata

Pant vrata: Klizni panti vrata

Klimatski razredi: N, ST, T

1 kompresor

Ukupni bruto/neto obujam: 301 / 292 l

Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 262 / 253 l

Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 39 / 39 l

Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h

Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h

Tip zaslona: LED zaslon

Zvučni signal za predugo otvorena vrata

Pokazivač temperature: Digitalni prikaz temperature u rashladnom dijelu

CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti

Dinamičko hlađenje ventilatorom

FastFreeze sklopka za brzo zamrzavanje

SuperCool brzo hlađenje

Štedljivi program EcoMode

LED unutrašnje osvjetljenje na nekoliko mjesta sa strane

3 staklene police

Žičani nosač za boce

Polica za boce u vratima: Polica za boce s fiksnim držačem u vratima

Posuda za povrće: 2 posude za povrće

Fleksibilna posuda za jaja (12×)

Prostor za zamrzavanje: 1 vrata

1 mrežasta polica u zamrzivačkom dijelu

1 klasična posudica za led

Potrošnja energije kWh/24 h: 0,61 kWh

Razina buke (max.): 40 dB(A)re1pW

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 × 177,5 × 54,5 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Dimenzije ugradbenog prostora: 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Neto težina proizvoda: 58 kg

Bruto težina proizvoda: 60,5 kg

Priključna snaga: 90 w

Osigurač: 10 A

Šifra proizvoda: 312799

EAN kod: 3838942689680

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.