Karakteristike kompaktnih aparata - Gorenje
meni+
zatvori
...

Karakteristike kompaktnih aparata

PureSteam

Bez vode, samo para
Kombinirane parne pećnice Gorenje imaju izvrsne performanse isparavanja koje proizvode paru bez kapljica vode. Parne pećnice Gorenje potpuno su suhe u unutrašnjosti pećnice, zahvaljujući generatoru pare koji vodu izvlači iz pare, ostavljajući je potpuno čistom. Oblak čiste pare raspoređuje se po cijeloj pećnici, bez kapljica vode koje bi mogle navlažiti hranu i učiniti je gnjecavom. Također je savršena za odmrzavanje jer topla para ravnomjerno okružuje hranu bez vrućih dijelova.

MultiSteam 360°

Holistički pristup kuhanja na pari
Ventilacijski sustav koji se koristi u konvencionalnim pećnicama, MultiFlow 360˚, koristi se u parnim pećnicama. Nakon što para kroz više otvora uđe u unutrašnjost pećnice, poseban ventilator ravnomjerno raspoređuje paru, čineći hrani mekom. Jedan spremnik za vodu dovoljan je za cijeli postupak kuhanja, tako da nije potrebno dodatno otvaranje pećnice, štedi vrijeme i energiju, te poboljšava ukupne rezultate kuhanja na pari.

Spremnik za vodu

Voda pri ruci
Veliki, praktičan i elegantan spremnik vode jednostavno je dostupan a može se ponovo napuniti i za vrijeme kuhanja, čak i bez prekidanja postupka. Spremnik od 1,3 l pozicioniran je za lakše rukovanje, nudeći više mjesta i sprječavajući prolijevanje. Kapacitet je dovoljan za 80 minuta kuhanja na pari, tako da ga nikada nećete trebati puniti za vrijeme postupka kuhanja. Jednostavno se vadi, a može se prati i u perilici posuđa.

Uklanjanje kamenca

Kamenac nije problem
Funkcija uklanjanja kamenca djeluje automatski. Kada je potrebno, pećnica podsjeti korisnika da uključi ovu funkciju. Nakon što se uključi posebno rješenje uklanjanja kamenca, potreban je samo 1 sat vremena do okončanja postupka.

SousVide

Jedan korak do sočne i meke hrane
SousVide je jednostavan, ali čaroban trik: kuhanje u vakuumskim vrećicama. Hrana se priprema na način da sačuva vitamine, minerale i ostale hranjive tvari. Budući da se hrana priprema u vakuumu i na niskim temperaturama, unutrašnjost mesa uvijek je sočna i meka, dok povrće ostaje glatko i čvrsto. Ovaj postupak dostupan je u kompaktnim parnim pećnicama Gorenje.

Inverterska tehnologija

Nježni mikrovalovi za ukusnija jela
Inverterska tehnologija raspoređuje energiju ravnomjerno, umjesto pulsirajući. Rezultat takvoga djelovanja je da hrana zadrži svoju početnu strukturu, uključujući svoje vitamine, minerale i vlakna. Prednosti ravnomjerne raspodjele energije posebno dobro dođu prilikom ponovnog zagrijavanja, odmrzavanja ili kod kuhanja tekućina. Ukupno izlaganje mikrovalovima je kraće što također smanjuje potrošnju energije.

Stirrer tehnologija

Dobrodošle su posude bilo kojeg oblika i veličine
Stirrer tehnologija omogućava postavljanje pladnja za pečenje standardne veličine u mikrovalnu pećnicu. Koristi se cijela širina i napuštaju se uobičajeni okretni pladnjevi i neujednačeno zagrijavanje. Zbog toga što se mikrovalovi ravnomjerno raspoređuju po cijeloj unutrašnjosti pećnice, hrana se zagrijava ravnomjerno po cijeloj površini. Napredni sustav raspodjele mikrovalova sprječava prekuhavanje hrane na nekim mjestima i njezino nedovoljno kuhanje na drugim mjestima.

AutoCappuccino

Od cappuccina do mlijeka, u jednoj sekundi
Svojstvo AutoCappuccino protjera vodu kroz kavu tako da iz nje izluči punu aromu i stvori uistinu izvorni okus. Razina mliječne pjene može se lako podesiti.

Zrno po zrno kave

Opuštena jutra
Spremnik kave u zrnu lako je dostupan i može ga se izvući. Ako je potrebno, umjesto kave u zrnu može se upotrijebiti i mljevena kava. Kada aparat ostane bez kave u zrnu, na zaslonu će se pojavit upozorenje.

EasyMilk

Kremasta mliječna pjena nadohvat ruke
Gorenje aparati za kavu imaju veliki spremnik za mlijeko za cappuccino ili caffee latte, od kojih se oba napitka mogu pripremiti sa željenom količinom mlijeka. Veliki spremnik za mlijeko omogućava pripremu nekoliko šalica toploga mlijeka bez potrebe ponovnog punjenja. Lako se odvoji i može ga se jednostavno izvući i pohraniti u hladnjaku do sljedeće prilike.

Finoća mljevenja

Od tamnih zrna do mirisne kave
Kava najbolje prija kada se pripremi od svježe mljevenih zrna kave. Gorenje aparati za kavu nude 9 različitih finoća mljevenja, od super finoga do ekstra gruboga. Preostali kašasti talog automatski se izdvoji.