Indukcijska ploča za kuhanje GIT95XC - Gorenje
zatvori
...
GIT95XC Indukcijska ploča za kuhanje

Indukcijska ploča za kuhanje GIT95XC

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 90,3 × 5 × 52 cm Funkcija PowerBoost Sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

_products/features/icon - Personalizacija

Personalizacija

Na vaš način
Neke postavke mogu se personalizirati prema vašim preferencijama. Možete namjestiti trajanje i jačinu zvuka. Sada kuhinja može biti u skladu s vašim ritmom kuhanja, bilo da želite glasnu ili mirnu i tihu kuhinju.
_products/features/icon - Indukcija s trenutnim djelovanjem

Indukcija s trenutnim djelovanjem

Plus za profesionalne rezultate! Indukcijska ploča za kuhanje radi dvaput brže nego plinsko kuhalo; osim toga, ekonomičnija je i sigurnija. Grije samo dno lonca dok ostali dio površine ploče za kuhanje ostaje hladan i siguran na dodir. Uključivanje i isključivanje te upravljanje temperature djeluje trenutačno a ploča za kuhanje se vrlo brzo hladi. Kako se temperatura trenutačno prilagodi vašoj naredbi datoj jednostavnim dodirom, manja je opasnost od prekipljavanja. Osim toga, neki zadatci kao što su topljenje čokolade, izrada profinjenih umaka i druge majstorije osjetljive na temperaturu postaju puno jednostavnije.
više
manje informacija

Control+

Jednostavno upravljanje
Plus za svaku zonu za kuhanje! S obzirom da svaka zona kuhanja ima svoj vlastiti modul koji uključuje njemu namijenjeni timer za programiranje i upravljanje na dodir, svakoj se zoni može odvojeno
namjestiti vrijeme kuhanja. Po isteku namještenog vremena, zona kuhanja će biti automatski isključena što će biti signalizirano zvučnim bipom. Kuhanje se može precizno namjestiti na neku od devet razina snage. Sve funkcije su prikazane razumljivim simbolima. Priuštite si savršenu kontrolu kuhanja - bez ikakvog uzrujavanja!
više
manje informacija

Pause+

Pauza po potrebi
Plus za sigurno kuhanje – čak i kada napustite kuhinju! Dovoljan je jednostavan dodir kako bi se trenutno zaustavilo djelovanja svih zona kuhanja. Ako okolnosti nalažu iznenadnu pauzu u kuhanju, sve će ostati
pod nadzorom čak i bez vaše prisutnosti. Kada se vratite, ponovno dodirnite istu tipku kako biste nastavili s radom, sa svim nepromijenjenim namještanjima!
više
manje informacija

Heating+ i Melting+

Kuhanje na lagan način
Plus za upravljanje niskim temperaturama i energetski učinkovito kuhanje! S uključenom funkcijom Melting+, zona za kuhanje će održavati stalnu temperaturu od 42 °C. Jednoliko zagrijavanje je izvrsna
funkcija koja omogućava da jednostavno i sigurno topite med, maslac ili čokoladu – bez opasnosti od zapecanja! Ova je funkcija idealna i za odleđivanje smrznute hrane. Funkcija Heating+ olakšava držanje hrane na idealnoj temperaturi za posluživanje, t.j. na 70 °C. Kod ove temperature, hrana će ostati topla i zadržati svoj okus i miris.
više
manje informacija

Lock+

Plus za sigurnost djece! Zaključajte cijelu ploču za kuhanje, ili zaključajte svoja trenutna namještanja. Djeca će biti sigurna od nekontroliranog djelovanja ploče za kuhanje a ploča će biti sigurna od njihovih pokušaja da na njoj nešto pokvare.

Space+

Pametno raspoređene zone kuhanja
Plus za jednostavnije rukovanje posuđem i poboljšanu kontrolu! Kod kuhanja na indukcijskim pločama za kuhanje Power+, nikada neće uzmanjkati prostora. Čak i kada se koriste sve zone kuhanja
, na raspolaganju će biti široki prostor oko njih. To je rezultat pažljivo promišljenog rasporeda zona kuhanja na pločama za kuhanje svih širina – 66, 77, i 90 cm!
više
manje informacija

Pokazivač preostale topline grijanja (H)

Plus za sigurnost! Signalno svjetlo će pokazivati je li neka zona kuhanja još uvijek vruća. Dok ono svjetli, ne dirajte zonu. Preostala se toplina može upotrijebiti za održavanje hrane toplom ili za sporo topljenje – bez uporabe bilo kakve dodatne energije.

Timer

Plus za savršeno tempirano kuhanje! Timer se može namjestiti na odbrojavanje sve do 99 minuta. Ako vam je iz iskustva poznato optimalno vrijeme kuhanja određenog jela, namjestite vrijeme na ploči za kuhanje koja će se automatski isključiti po isteku namještenog vremena. Zvučni bip signalizirat će da je hrana gotova.
više
manje informacija
Više mogućnostiManje mogućnosti

Tehničke karakteristike

Crna

Rubovi sa strane od nehrđajućeg čelika

SmartControl

Timer funkcija

StopGo, funkcija sigurnog kuhanja

StayWarm funkcija

SoftMelt funkcija

Funkcija PowerBoost

SuperSilent tihi rad

5 indukcijskih zona za kuhanje
lijevo sprijeda: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
sredina sprijeda: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
lijevo straga: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
sredina straga: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
desno straga: Ø 26 cm, 2.6/3.7 kW

Signalizacija preostale topline

Sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče

ChildLock

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 90,3 × 5 × 52 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 107 × 14,5 × 61 cm

Dimenzije ugradbenog prostora: 85,8-86 × 6,6 × 49 cm

Neto težina proizvoda: 14,5 kg

Bruto težina proizvoda: 16,6 kg

Potrošnja el. energije u StandBy režimu: 0,5 W

Priključna snaga: 11.100 w

Šifra proizvoda: 448739

EAN kod: 3838942202841

Podrška

Dodatna oprema

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.