Indukcijska ploča za kuhanje IS645BG - Gorenje
zatvori
...
IS645BG Indukcijska ploča za kuhanje
3.999,00 kn

Indukcijska ploča za kuhanje IS645BG

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5,4 × 52,5 cm Funkcija PowerBoost
3.999,00 kn
PDV je uključen u cijenu.
Dostupno online
print
print
podijeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Svojstva

_products/features/icon - AreaFlex

AreaFlex

Veća površina za kuhanje
Dvije okomite zone za kuhanje mogu se povezati u jednu, stvarajući tako veću površinu za kuhanje. To omogućuje ujednačeno kuhanu ili pečenu hranu u većim posudama i tavama.
_products/features/icon - AutoDetect

AutoDetect

Automatsko prepoznavanje pozicije posude
Ploča za kuhanje, odmah po uključivanju, automatski prepoznaje poziciju posude za kuhanje te uključuje odgovarajuću zonu za kuhanje, samostalnu ili povezanu, ovisno o veličini posude. Sve to dogodit će se u prvih 10 sekundi od uključivanja ploče za kuhanje ili u bilo kojem trenutku kasnije, ako se funkcija uključi ručno.
više
manje informacija
_products/features/icon - TimeAssist

TimeAssist

Kontrolirano kuhanje
3-u-1 timer dizajniran je kako bi vam pomogao u određivanju vremena kuhanja. Brojač vremena mjeri koliko dugo već kuhate i pokazuje to vrijeme na ploči. Odbrojavanje vremena do kraja kuhanja može se postaviti do 99 minuta, a nakon isteka namještenog vremena, ploča će se sama isključiti. Timer za jaja jedini nije povezan sa zonama za kuhanje, pa će, nakon što istekne postavljeno vrijeme dati zvučni signal da je postavljeno vrijeme isteklo.
više
manje informacija

Funkcija Delete

Isključite postavke samo jednim pritiskom
Ova funkcija posebno je korisna kada kuhate više jela istovremeno. Kada trebate isključiti bilo koju zonu za kuhanje ili AreaFlex s IqGrill funkcijom i postavljenim timerom, samo pritisnite X i gotovi ste. Bez bezbrojnih pritisaka.

Groove

Jedinstveno intuitivno upravljanje
Groove je poseban jedinstveni element koji usmjerava i prirodno ograničava pokrete prstima pri klizanju po upravljačkoj liniji. Dodaje estetski element samoj ploči, a krajnji rezultat je izvanredno dizajnirana ploča koja omogućuje jednostavnu, brzu i intuitivnu uporabu.

PowerBoost

Kuhanje punom brzinom
PowerBoost funkcija intenzivira zagrijavanje, što rezultira značajno skraćenim vremenom kuhanja.

IQprogrami

Pametni i fleksibilni
IQcook sustav može se koristiti na svim zonama za kuhanje, na kojima možete odabrati različite programe kuhanja, svaki sa optimalnim postavkama vremena i temperature kuhanja. Od sada kuhanje, vrenje, grillanje, zagrijavanje, topljenje i odmrzavanje dolaze bezbrižno.

IQboil

Ni kapljica ne izlazi iz posude
Odličan izbor za pripremu jela koja zahtjevaju veliku količinu vode poput juha ili tjestenine. IQboil dovest će tekućinu u posudi do vrenja te održavati tu temperaturu.

Klizno upravljanje na dodir SliderTouch

Intuitivno i trenutno upravljanje
Upravljanje pločom za kuhanje nikada nije bilo jednostavnije. Jednostavnim dodirom ploče i pomicanjem prsta preko kliznog upravljačkog dijela možete postaviti i upravljati snagom zagrijavanja na označenom dijelu ploče za kuhanje. Ergonomski pozicioniran upravljački dio ploče za kuhanje u kombinaciji s pojačanom osjetljivošću na dodir osigurava potpunu kontrolu nad procesom kuhanja.
više
manje informacija

IQgrill

Savršeno pečen odrezak
IQgrill čini pečenje na žaru uzbudljivo jednostavnim, čak i s vrlo malo ili bez ulja. Nudi četiri razine pečenosti i sprječava zagorijevanje hrane. Jednostavan način za nikada ukusniju i zdraviju hranu s roštilja.

IQsimmer

Nevjerojatno lagan kuharski maraton
IQsimmer donosi jednostavan način za pripremu jela koja zahtjevaju duže vrijeme kuhanja uz lagano zagrijavanje ili uz kuhanje na nižoj, stalnoj temperaturi. Idealan je za pripremu jela kao što je gulaš.

StopGo

Predahnuti, bilo kada
Stop&Go funkcija prekida kuhanje i zatim nastavlja s istim postavkama nakon što se deaktivira.

SoftMelt

Jedan, dva, čokolada
Funkcija SoftMelt topi čokoladu ili maslac pri stalnoj temperaturi od 42 ˚C stvarajući tako savršene uvjete za sporo topljenje, bez zagorijevanja. Ova funkcija može se koristiti i za lagano odmrzavanje.

StayWarm

Sačuvajte savršenstvo za one koji kasne
StayWarm funkcija održava hranu toplom na stalnoj temperaturi od 70°C. Hrana zbog toga zadržava svoj izvorni okus i temperaturu sve dok se ne posluži.

Timer

Netko uvijek pazi na vrijeme
Timer koji odbrojava vrijeme može se namjestiti sve do 99 minuta. Ako iz iskustva znate optimalno vrijeme kuhanja nekog određenog jela, namjestite timer pa će se ploča za kuhanje automatski isključiti nakon namještenog vremena. Zvučni signal signalizirati će da je jelo gotovo.

Recall

Reaktivirajte svoje postavke
Ova funkcija je vrlo korisna kada slučajno isključite vašu ploču za kuhanje. Imate 5 sekundi da ponovo vratite svoje posljednje korištene postavke na ploči, što je veoma korisno kada pripremate više od jednog jela. U roku od 5 sekundi nakon što ste slučajno isključili ploču, ponovo je uključite i u roku od 5 sekundi pritisnite StopGo funkciju.
više
manje informacija

EggTimer

Vremenska obavijest
Dizajniran kako bi pomogao pri određivanju potrebnog vremena za pripremu čaja, tjestenine ili bilo kojeg drugog jela. Ova fukcija nije povezana sa zonama za kuhanje nego radi nezavisno. Postavite vrijeme, a kada ono istekne, čut ćete zvučnu obavijest. Bez prekuhane tjestenine, neželjeno tvrdo kuhanih jaja ili zaboravljenih vrećica čaja u šalicama.
više
manje informacija

Personalizacija

Na vaš način
Neke postavke mogu se personalizirati prema vašim preferencijama. Možete namjestiti trajanje i jačinu zvuka. Sada kuhinja može biti u skladu s vašim ritmom kuhanja, bilo da želite glasnu ili mirnu i tihu kuhinju.

ChildLock Pro

Sigurnost na prvom mjestu
ChildLock Pro funkcija izvanredna je za one koji imaju djecu kod kuće. Ostaviti ih u kuhinji bez nadzora nikada nije bilo sigurnije jer ih ova funkcija zaključavanja upravljačkog dijela sprječava u promjeni bilo kojeg parametra. Kod naprednijih modela, ova funkcija može se aktivirati u postavkama čime će se automatski zaključati ploča svaki put kada se isključi. U suprotnom, možete je zaključati pristiskom na simbol.
više
manje informacija
Više mogućnostiManje mogućnosti

Tehničke karakteristike

Crna

Brušeni utor

SliderTouch, klizno upravljanje dodirom

Personalizacija postavki

IQ programi

IQboil, kuhanje s većom količinom vode

IQgrill pečenje (mogućnost namještanja stupnja zapečenosti)

IQsimmer: održavanje temperature pri točki vrenja

Prepoznavanje posude: Automatsko prepoznavanje posude AutoDetect

AreaFlex

TimeAssist

Funkcija vraćanja postavki Recall

EggTimer za kuhanje jaja

Timer funkcija

Delete funkcija za brisanje postavki

StopGo, funkcija sigurnog kuhanja

StayWarm funkcija

SoftMelt funkcija

StepZone

Funkcija PowerBoost

4 indukcijske zone za kuhanje
lijevo sprijeda: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
desno sprijeda: Ø 16 cm, 1.4/1.85 kW,
lijevo straga: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
desno straga: Ø 21 cm, 2.3/3 kW

Signalizacija preostale topline

ChildLock Pro

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5,4 × 52,5 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 64 × 16 × 56,5 cm

Dimenzije ugradbenog prostora: 56-56,2 × 7 × 49,5 cm

Neto težina proizvoda: 8,7 kg

Bruto težina proizvoda: 9,2 kg

Potrošnja el. energije u StandBy režimu: 0,5 W

Priključna snaga: 7.360 w

Šifra proizvoda: 731907

EAN kod: 3838782152955

Podrška

Povezani proizvodi

Zadržavamo pravo promjene tehničkih karakteristika bez prethodne najave. Podaci i slike su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.