Parne pećnice - Gorenje
zatvori
...

Najnježnije postupanje s vitaminima na svijetu

Nova generacija parnih pećnica
Kuhanje je neizmjerno složen postupak prilikom kojega se događaju mnoge različite stvari i sudaraju bezbrojne okolnosti. Potrebno je mnogo znanstvenoga znanja i godina razvoja kako bi se došlo do svojstava i funkcija koje su sposobne tretirati hranu ne samo kao izvor energije već i kao delikatni izvor vitamina, minerala, vlakana i, naravno, mirisa i užitaka. Gorenje pećnice stoga sadrže obećanje zdrave hrane, hrane pripremljene uvažavajući sve njene vrijedne sastojke, s naglaskom na potrebe tijela. Gorenje parne pećnice uključuju
standardne i kompaktne modele.

PureSteam

Samo para, bez kapljica vode
Gorenje kombinirane parne pećnice ponose se odličnim performansama koje omogućavaju proizvodnju pare bez dodatnih kapljica vode u unutrašnjosti pećnice, zahvaljujući generatoru pare koji iz pare izlučuje vodu, tako da pećnica ostaje potpuno suha i čista. Oblak čiste pare distribuira se po cijeloj pećnici, bez imalo kapljica vode koje bi mogle dospijeti na hranu i učiniti ju gnjecavom. Ovaj način također je odličan za odmrzavanje namirnica jer topla para ravnomjerno okružuje hranu.

MultiSteam

Holistički pristup kuhanju na pari
Ventilacijski sustav koji se koristi u standardnim pećnicama, MultiFlow 360˚, koristi se i u parnim pećnicama. Nakon što para uđe u šupljinu pećnice kroz više otvora, poseban ventilator rasporedi ju ravnomjerno, dajući hrani mekan i nježan štih. Jedan je vodeni spremnik dovoljan za cijeli postupak kuhanja tako da nije potrebno nikakvo dodatno otvaranje vratiju pećnice što štedi vrijeme i energiju te poboljšava opće rezultate kuhanja na pari.
_products/features/icon - Spremnik za vodu

Spremnik za vodu

Voda pri ruci
Veliki, praktičan i elegantan spremnik vode jednostavno je dostupan a može se ponovo napuniti i za vrijeme kuhanja, čak i bez prekidanja postupka. Spremnik od 1,3 l pozicioniran je za lakše rukovanje, nudeći više mjesta i sprječavajući prolijevanje. Kapacitet je dovoljan za 80 minuta kuhanja na pari, tako da ga nikada nećete trebati puniti za vrijeme postupka kuhanja. Jednostavno se vadi, a može se prati i u perilici posuđa.
više
manje informacija
_products/features/icon - Healthy Reheating

Healthy Reheating

Ravnomjerno podgrijano ili odmrznuto
Multifunkcionalna parna pećnica može se koristiti za podgrijavanje ili odmrzavanje jela. Kada se hrana podgrijava, ona se neće dodatno skuhati i isušiti. Odmrzavanje je također ravnomjerno i dovoljno lagano kako se ne bi narušila struktura hrane. Zbog toga je odmrzavanje i podgrijavanje u parnoj pećnici jednostavno zdravije.
više
manje informacija
_products/features/icon - Uklanjanje kamenca

Uklanjanje kamenca

Kamenac nije problem
Funkcija uklanjanja kamenca djeluje automatski. Kada je potrebno, pećnica podsjeti korisnika da uključi ovu funkciju. Nakon što se uključi posebno rješenje uklanjanja kamenca, potreban je samo 1 sat vremena do okončanja postupka.
više
manje informacija

Pogledajte sva svojstva

Pogledajte naše proizvode