Parne pećnice - Gorenje
zatvori
...

Najnježnije postupanje s vitaminima na svijetu

Nova generacija parnih pećnica
Kuhanje je neizmjerno složen postupak prilikom kojega se događaju mnoge različite stvari i sudaraju bezbrojne okolnosti. Potrebno je mnogo znanstvenoga znanja i godina razvoja kako bi se došlo do svojstava i funkcija koje su sposobne tretirati hranu ne samo kao izvor energije već i kao delikatni izvor vitamina, minerala, vlakana i, naravno, mirisa i užitaka. Gorenje pećnice stoga sadrže obećanje zdrave hrane, hrane pripremljene uvažavajući sve njene vrijedne sastojke, s naglaskom na potrebe tijela. Gorenje parne pećnice uključuju
standardne i kompaktne modele.

PureSteam

Bez vode, samo para
Kombinirane parne pećnice Gorenje imaju izvrsne performanse isparavanja koje proizvode paru bez kapljica vode. Parne pećnice Gorenje potpuno su suhe u unutrašnjosti pećnice, zahvaljujući generatoru pare koji vodu izvlači iz pare, ostavljajući je potpuno čistom. Oblak čiste pare raspoređuje se po cijeloj pećnici, bez kapljica vode koje bi mogle navlažiti hranu i učiniti je gnjecavom. Također je savršena za odmrzavanje jer topla para ravnomjerno okružuje hranu bez vrućih dijelova.

MultiSteam 360°

Holistički pristup kuhanja na pari
Ventilacijski sustav koji se koristi u konvencionalnim pećnicama, MultiFlow 360˚, koristi se u parnim pećnicama. Nakon što para kroz više otvora uđe u unutrašnjost pećnice, poseban ventilator ravnomjerno raspoređuje paru, čineći hrani mekom. Jedan spremnik za vodu dovoljan je za cijeli postupak kuhanja, tako da nije potrebno dodatno otvaranje pećnice, štedi vrijeme i energiju, te poboljšava ukupne rezultate kuhanja na pari.
_products/features/icon - Spremnik za vodu

Spremnik za vodu

Voda pri ruci
Veliki, praktičan i elegantan spremnik vode jednostavno je dostupan a može se ponovo napuniti i za vrijeme kuhanja, čak i bez prekidanja postupka. Spremnik od 1,3 l pozicioniran je za lakše rukovanje, nudeći više mjesta i sprječavajući prolijevanje. Kapacitet je dovoljan za 80 minuta kuhanja na pari, tako da ga nikada nećete trebati puniti za vrijeme postupka kuhanja. Jednostavno se vadi, a može se prati i u perilici posuđa.
više
manje informacija
_products/features/icon - Healthy Reheating

Healthy Reheating

Ravnomjerno podgrijano ili odmrznuto
Multifunkcionalna parna pećnica može se koristiti za podgrijavanje ili odmrzavanje jela. Kada se hrana podgrijava, ona se neće dodatno skuhati i isušiti. Odmrzavanje je također ravnomjerno i dovoljno lagano kako se ne bi narušila struktura hrane. Zbog toga je odmrzavanje i podgrijavanje u parnoj pećnici jednostavno zdravije.
više
manje informacija
_products/features/icon - Uklanjanje kamenca

Uklanjanje kamenca

Kamenac nije problem
Funkcija uklanjanja kamenca djeluje automatski. Kada je potrebno, pećnica podsjeti korisnika da uključi ovu funkciju. Nakon što se uključi posebno rješenje uklanjanja kamenca, potreban je samo 1 sat vremena do okončanja postupka.
više
manje informacija

Pogledajte sva svojstva

Pogledajte naše proizvode