Ploče za kuhanje - Gorenje
zatvori
...

Savršen okus

Nova generacija ploča za kuhanje
Svi želimo kuhati kao profesionalci, ostaviti duboki dojam na svoje goste i poslužiti zdravu hranu svojim obiteljima. U pravilu, to podrazumijeva posebna znanja ili profesionalnu opremu. Gorenje ploče za kuhanje dizajnirane su kao alati za što jednostavniju uporabu koji omogućava svakome da kuha s velikim rezultatima. Indukcijske ploče za kuhanje, HiLight staklokeramičke ploče za kuhanje i plinske ploče za kuhanje, sve imaju svojstva za kuhanje bez napora.

XpandZone

XXL površina za super velike posude i tave
XpandZone omogućava kuhanje na gotovo cijelog površini indukcijske ploče za kuhanje. Kada se aktivira XpandZone, zone za kuhanje s lijeve ili desne strane ploče kombiniraju se u jednu veliku zonu za kuhanje. Spojene zone nude više prostora i slobode za kuhanje, mjesta za veće posude ili čak nekoliko manjih koje možete staviti bilo gdje na spojenoj zoni.

PowerBoost Supreme

U žurbi ste, ali bezbrižni
Inovativna funkcija PowerBoost Supreme prisutna je kod najboljih modela Gorenje indukcijskih ploča za kuhanje. Ona omogućava izvanredno brzi rad ploče za kuhanje. Potrebne su samo 4, 2 minute da zakuha 2 l vode što je vremenski vrlo učinkovito.

BridgeZone

Jednostavan plan za super široke lonce
Indukcijska ploča za kuhanje s dvije spojene zone pojednostavljuje kuhanje u većim loncima. Dvije odvojene zone za kuhanje spajaju se u jednu, a za to je potreban samo dodir prstom. Savršena je za istovremeno pripremanje većih komada hrane i priloga.
_products/features/icon - Visoko učinkoviti plamenici

Visoko učinkoviti plamenici

Više snage plina
Svi modeli novih Gorenje plinskih ploča za kuhanje opremljeni su s bitno poboljšanim i visoko učinkovitim plinskim plamenicima.
_products/features/icon - Wok plamenik

Wok plamenik

Istinski okusi Azije, kod kuće
Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.
* obavezna uporaba wok posuda pri korištenju wok plamenika
_products/features/icon - PowerZone

PowerZone

Još snažnije i brže
Ova funkcija pojačava snagu HiLight zone za kuhanje za 25%, te je omogućeno brže kuhanje uz korištenje manje energije.

IQcook indukcijska ploča za kuhanje

Zahvaljujući suradnji između IQ senzora postavljenog na poklopac posude i senzora u zonama za kuhanje u indukcijskog ploči IQCook, možete kuhati potpuno automatski. Bežična komunikacija između lonca i ploče za kuhanje uistinu upravlja postupkom kuhanja omogućavajući potpuno automatsko kuhanje.
_products/features/icon - IQpro

IQpro

Kuharski maraton, dječje jednostavan
IQpro nudi jednostavan način pripreme jela kojima je potrebno dulje vrijeme kuhanja sa sporim zagrijavanjem ili kuhanjem na nižoj, stalnoj temperaturi. Idealan za kuhanje jela kao što je gulaš.
_products/features/icon - Iqpoach

Iqpoach

Baš prava temperatura
IQpoach sprječava prekuhavanje tako što održava temperaturu između 71 i 85 °C. Hrana zadržava svoju prirodnu boju, sokove i okus. Konačno možete pripremiti jaja Benedict, kod kuće.
_products/features/icon - IQgrill

IQgrill

Savršeno pečen odrezak
IQcook čini pečenje na žaru uzbudljivo jednostavnim, čak i s vrlo malo ili bez ulja. Probajte nikada ukusniju i zdraviju hranu s roštilja.
_products/features/icon - IQboil

IQboil

Ni kapljica ne izlazi iz posude
Brzo ključanje vode, uz održavanje stalne temperature, može se dogoditi bez gubitka jedne jedine kapi. Slobodno gledajte TV i opustite se jer je vaša kuhinja sigurna i čitava.
_products/features/icon - IQsteam

IQsteam

Vitamini su sačuvani
Kuhanje s malom količinom vode sačuvat će vitamine, minerale i prirodnu boju povrća. Vjerovali ili ne, sve što je potrebno za pripremu 1 kg povrća je 0,5 dl vode.

Pogledajte sva svojstva

Pogledajte naše proizvode