Hladnjaci IonGeneration - Gorenje
zatvori
...

Čuvari vitamina

Hladnjaci IonGeneration
Gorenje hladnjaci središte su svake kuhinje. Njihov zadatak je jednostavan – osigurati da su vaše najdraže namirnice uvijek dostupne. Ipak, Gorenje hladnjaci mogu učiniti puno više od toga. Gorenje IonGeneration hladnjaci opremljeni su naprednom tehnologijom koja osigurava prirodni okoliš za svaku namirnicu, kako bi se svježina, okus i hranjive tvari što duže zadržale u namirnicama. Unutrašnjost hladnjaka pomno je osmišljena kako bi se korisniku omogućila optimalna preglednost i dovoljna količina prostora za veće količine namirnica. Oni su šarmantni, jednostavni za korištenje i puni praktičnih rješenja. Budući da su namijenjeni suvremenom korisniku, karakterizira ih odličan dizajn, energetska učinkovitost te su nadahnjujuće jednostavni za čišćenje i održavanje.
Savršena briga Uvijek svježa i ukusna hrana
Pametna rješenja Dobrodošla rješenja tehnoloških izazova
Jednostavna upotreba Užitak je koristiti ih

IonAir i MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na svakoj polici.
Napredna tehnologija u Gorenje hladnjacima oponaša prirodni proces ionizacije kako bi osigurala dužu svježinu namirnica. Negativno nabijeni ioni genereirani u hladnjaku kontinuirano osvježavaju zrak imitirajući prirodnu mikroklimu te time stvaraju idealan okoliš za svježu hranu. Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distribuira ionizirani zrak kroz 14 ventilacijskih otvora i održava ravnomjernu temperaturu na svakoj polici hladnjaka.

AdaptTech

Hladnjak koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametan sustav osmišljen je da održava optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2° kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.

NoFrost Plus

Bez napornog odleđivanja
Jedan od najboljih sustava hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivački dio, sprječava nakupljanje leda i inja kako bi se održao nizak stupanj potrošnje električne energije.
Istovremeno, u rashladnom dijelu, održava idealnu mikroklimu za svježe namirnice. Kruženje ioniziranog zraka sprječava isušivanje hrane te zadržava vitamine i minerale.

ConvertActive hladnjak

Veliki tulum može početi
Kod ConvertActive hladnjaka dovoljan je jednostavan pritisak na tipku kako bi se prostor zamrzivača pretvorio u rashladni prostor, osiguravajući više prostora za pohranu pića, narezaka ili ostalih jela.
_products/features/icon - Ladica CrispActive s VitaLight osvjetljenjem

Ladica CrispActive s VitaLight osvjetljenjem

Produljena svježina namirnica
CrispActive ladica za voće i povrće opremljena je specijalnim VitaLight osvjetljenjem koje produžuje svježinu namirnica. Spektar narančaste svjetlosti učinkovito usporava prirodni proces oksidacije i time na dulji rok čuva hranjive vrijednosti u svježem voću i povrću.
više
manje informacija
_products/features/icon - FreshActive ladica

FreshActive ladica

Maksimalna svježina
FreshActive ladica idealan je prostor za čuvanje mesa, ribe i morskih plodova. Temperatura je niža nego u ostalim dijelovima hladnjaka, osiguravajući maksimalnu svježinu pohranjenih namirnica.
_products/features/icon - CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage

CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage

Svježe kao iz vrta
CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
_products/features/icon - ZeroZone ladica

ZeroZone ladica

Svježe kao iz morskih dubina
Održavajući temperaturu oko 0°C, ova ladica idealna je za pohranjivanje svježeg ili mariniranog mesa, ribe ili morskih plodova. Produžuje svježinu osjetljivih namirnica i zadržava
njihove prirodne sokove i hranjive tvari.
više
manje informacija
_products/features/icon - Inverterski kompresor

Inverterski kompresor

Postojan, tih i izdržljiv
Hladnjaci s inverterskim kompresorom su tiši, imaju duži životni vijek i ekonomičniji su od hladnjaka s konvencionalnim kompresorom. Kada se, kao rezultat otvaranja vrata, temperatura u hladnjaku povisi, inverterski kompresor osigurava brzo i efi kasno hlađenje kako bi se spriječilo kvarenje hrane.
više
manje informacija
_products/features/icon - XtremeFreeze

XtremeFreeze

Zamrzavanje u sekundi
Uključivanjem funkcije XtremeFreeze, hrana smještena u najvišoj ladici zamrzivača zamrzava se 50% brže nego u standardnim ladicama. Brzo zamrzavanje na ekstremno niskoj temperaturi nižoj od -30°C dovodi do stvaranja mikrokristala koji, za razliku od sporog zamrzavanja, ne štete strukturi namirnice. Pristup „šok-zamrzavanja“ samim time zadržava sve hranjive tvari i okuse hrane. Nakon 6 sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura u toj ladici vraća se na onu prethodno namještenu.
više
manje informacija
_products/features/icon - XXL SpaceBox ladica

XXL SpaceBox ladica

Dovoljno prostora za cijelu puricu
Ova ladica zamrzivačkog dijela najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.
_products/features/icon - SimpleSlide police u vratima

SimpleSlide police u vratima

Za visoke i niske boce
Police u vratima hladnjaka podesive su po visini i mogu se, prema potrebi, vrlo lagano pomicati gore ili dolje. Pogodne su za pohranjivanje hrane različitih oblika i veličina, a njihova nosivost iznosi 5 kg.

Pogledajte sve karakteristike hladnjaka

Pogledajte sve Gorenje hladnjake