NO FROST. NO PROBLEMS. - Gorenje
zatvori
...

BEZ LEDA

Zaboravite "frostrirajuće" nakupljanje leda na stijenkama vašeg zamrzivača. Od sada, bez čestog čišćenja i odleđivanja zamrzivača. Kao bonus, budući da nema nakupljanja leda, manja je i potrošnja električne energije.

BEZ LIJEPLJENJA

Teško je zamisliti više "frostrirajuću" stvar od zamrznute hrane koja je međusobno slijepljena. Intenzivo kruženje hladnog zraka sprječava stvaranje velikih gruda hrane.

VIŠE PROSTORA

Recite zbogom nakupinama leda koje smanjuju preglednost namirnica u vašem zamrzivaču i oduzimaju dragocjeni prostor. Od sada, uživajte u preglednosti zamrzivača bez "frostracije".

VIŠE SVJEŽINE

Inovativni sustav protiv nakupljanja leda održava hranu svježom i zdravom duži vremenski period. IonAir, MultiFlow 360° i DynamiCooling štite namirnice u hladnjaku od kvarenja, a vas od "frostracije".

POGLEDAJTE GORENJE KOMBINIRANE HLADNJAKE S NOFROST TEHNOLOGIJOM

Pun zamrzivač jagoda?

Smoothie od jagoda i goji bobica:

  • 2 velike žlice suhih goji bobica
  • 1 šalica smrznutih jagoda
  • 2 šalice bademovog mlijeka ili nekog drugog manje masnog mlijeka

Po želji:

  • 2 žličice meda
  • Led

U mlincu usitnite goji bobice uz dodatak jedne žličice vode. Ostavite 15 minuta da goji bobice omekšaju.

U blenderu izmiksajte goji bobice, jagode, bademovo mlijeko i led.

Dekorirajte s par listića mente i uživajte!

Želite još recepata? Učitajte našu knjižicu s receptima!

Iznenadite svoje prijatelje i na ljetnim zabavama i piknicima pripremite zdrave, hranjive i ukusne smoothie napitke i sladolede. Sve što vam treba je 5 omiljenih namirnica iz vašeg zamrzivača, blender i naša nova knjižica s receptima! Popunit obrazac za prijavu i na vašu e-mail adresu stiže knjižica s receptima.