Ugradbeni hladnjaci - Gorenje
zatvori
...
Potpuno prirodna svježinaNatureFresh ugradbeni kombinirani hladnjaci
1

Kada biramo hranu za sebe i svoje najmilije, podrazumijevamo da je ona svježa, punog okusa i bogata hranjivim tvarima baš kakva nam dolazi iz prirode. Savršena kombinacija sunca, svježeg zraka i vlažnosti osigurava njezin optimalan rast i izvoran okus namirnica, jer priroda zna najbolje.

Gorenje NatureFresh ugradbeni kombinirani hladnjaci oponašaju prirodne uvjete održavajući proces fotosinteze u hladnjaku, kontrolirajući razinu vlažnosti i osiguravajući prirodnu svježinu zraka. Gorenje NatureFresh ugradbeni kombinirani hladnjaci visoke su energetske učinkovitosti, do A++, a njegov jednostavan i prilagodljiv dizajn jamči savršeno uklapanje u svaki životni stil.

Otkrijte NatureFresh ugradbene kombinirane hladnjake

Prirodna svježina, prilagodljiv dizajn, učinkovito pohranjivanje

_products/features/icon - CrispZone s VitaLight i SmartHumidity

CrispZone s VitaLight i SmartHumidity

Svježe kao upravo ubrano iz vrta
Jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu, CrispZone ladica, produžuje svježinu pohranjenih namirnica nižom temperaturom, automatskom kontrolom vlage SmartHumidity i specijalnim VitaLight osvjetljenjem.
SmartHumidity održava optimalnu razinu vlage u ladici tijekom cijelog dana zahvaljujući specijalnoj membrani koja automatski ispušta višak vlage iz ladice. VitaLight osvjetljenje održava prirodni proces sazrijevanja kako bi se vitamini zadržali u namirnicama, a voće i povrće ostalo svježe i hrskavo duži vremenski period.
više
manje informacija
_products/features/icon - IonAir s DynamiCooling hlađenjem

IonAir s DynamiCooling hlađenjem

Zadržava samo ugodne mirise
Napredni ventilacijski sustav s dinamičkim hlađenjem omogućava ravnomjernu distribuciju ioniziranog zraka i temperature u cijelom hladnjaku. Zrak obogaćen negativnim ionima oponaša prirodnu mikroklimu te svježe namirnice zadržavaju svoju svježinu puno dulje. S obzirom na to da nema temperaturnih razlika, hranu možete smjestiti na bilo koju policu hladnjaka.
više
manje informacija
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Hladnjak koji prepoznaje vaše navike
Napredan sustav AdaptTech osmišljen je za održavanje optimalne temperature u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2° kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.
više
manje informacija

NoFrost DualAdvance

Sustav optimalnog dvostrukog kruženja zraka
Suvremena tehnologija NoFrost DualAdvance pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivačkog dijela i time sprječava nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. S druge strane, u rashladnom dijelu osigurani su optimalni uvjeti za pohranjivanje svježih namirnica s obzirom na potpuno odvojene procese hlađenja između rashladnog i zamrzivačkog dijela.

• zamorno odleđivanje i čišćenje nije potrebno
• zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe
• čuva se kakvoća, boja i aroma zamrznutih namirnica
• bolja preglednost nad namirnicama
• više prostora
• nema miješanja mirisa između zamrzivačkog i rashladnog dijela aparata
• svježe namirnice se ne isuše i duže ostaju svježe.

PROVJERITE SVE KARAKTERISTIKE

proširiti

Savjeti & trikovi:

Kako zadržati svježinu polovice luka:

Premažite luk maslacem

Istina je da ako bacite polovicu luka nećete znatno naštetiti ukupnom kućnom proračunu, ali zašto baciti hranu ako je možete pravilno pohraniti i kasnije iskoristiti. Sljedeći put kad vam ostane polovica luka, nemojte posezati za folijom nego uzmite maslac i njime premažite ostatak luka. Maslac pomaže u očuvanju svježine luka, te sprječava širenje intenzivnog mirisa, samo je važno pohraniti ga u odgovarajuću MultiBox posudicu.

Kako imati svježe povrće po zimi:

Uzmite ga iz svog zamrzivača

Svježi grašak, grah ili bilo koje drugo svježe ubrano povrće nam je najdraže. Na sreću od sada u svježem povrću možete uživati i izvan sezone. Smrznuto povrće sačuvat će izvoran okus, konzistenciju i vitamine ako ga pravilno zamrznemo na -18˚C ili nižoj odgovarajućoj temperaturi, te ako je prikladno pohranjeno kako bi se sprječila oksidacija i dehidracija. Za dodatnu svježinu voća i povrća, pohranite ga u CrispZone ladicu, u kojoj posebno VitaLight osvjetljenje brine o očuvanju hranjivih tvari u namirnicama.