Uspravni zamrzivači i škrinje - Gorenje
zatvori
...

Pravilno zamrznuto

Uspravni zamrzivači i škrinje

Život kao na brzoj traci i želja za najboljim namirnicama u svakom trenutku zahtjevaju puno više od običnog uspravnog zamrzivača ili ledenice koji će omogućiti veliki prostor za pohranu namirnica na niskim temperaturama. Gorenje ovdje uvelike može pomoći. Napredna tehnologija u vertikalnim zamrzivačima i ledenicama osigurat će da mikrokristali nastali za vrijeme zaleđivanja namirnica ne oštećuju namirnice. Kao rezultat, namirnice će zadržati vitamine i minerale i, što je najvažnije, izvoran okus. Tako će jagode ubrane ljeti imati jednako sladak okus i zimi, a polugotov ručak će, iako zamrznut, čekati završetak pripreme u izvornom obliku. Unutrašnjost aparata pomno je osmišljena kako bi omogućila optimalnu iskorištenost kapaciteta i pohranjivanje što veće količine namirnica.

Savršena briga Vrhunski zamrznuta hrana
Pametna rješenja Dobrodošla rješenja tehnoloških izazova
Jednostavna upotreba Užitak je koristiti ih

Preporučeno vrijeme pohranjivanja zamrznute hrane

Vrsta hrane Vrijeme
voće, govedina od 10 do 12 mjeseci
povrće, teletina, perad od 8 do 10 mjeseci
divljač od 6 do 8 mjeseci
svinjetina od 6 do 8 mjeseci
mljeveno meso 4 mjeseca
kruh, pecivo, gotova jela, posna riba 3 mjeseca
iznutrice 2 mjeseca
dimljene kobasice, masna riba 1 mjesec

NoFrost

Bez napornog odleđivanja
Suvremena NoFrost tehnologija pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Time se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata.
Prostor je optimalno iskorišten, a zamorno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost zamrznutih
namirnica.

XXL SpaceBox

Dovoljno prostora i za veliku puricu
Ova ladica najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.
_products/features/icon - A++

A++

Vrhunska energetska učinkovitost
Unaprijeđeni sustav hlađenja omogućava odlične uvjete za postizanje najvišeg energetskog razreda. Zamrzivači A++ energetske učinkovitosti troše 40% manje električne energije u usporedbi sa zamrzivačima u A energetskom razredu.
više
manje informacija
_products/features/icon - FastFreeze

FastFreeze

Brzo zamrzavanje
FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24°C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama. Nakon 48 sati funkcija se automatski isključuje, a prostor zamrzivača vraća se na ranije namještenu temperaturu.
više
manje informacija
_products/features/icon - FrostLess

FrostLess

Manje leda, manje problema
Unaprijeđena izolacija učinkovito smanjuje nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. To podrazumijeva i manju potrebu za ručnim odleđivanjem, ali i manji račun za električnu energiju.
_products/features/icon - Jednostavno korištenje

Jednostavno korištenje

Lagano rukovanje i izdržljivost
Promišljeno postavljeno svjetlo u poklopcu ledenice za zamrzavanje vodi brigu o odličnoj preglednosti i u uvjetima kad se aparat nalazi u slabije osvjetljenom prostoru. Premjestive
košare dodatno olakšavaju pristup zamrznutim namirnicama. Masivni i izdržljivi metalni pant za zatvaranje vrata osigurava duži životni vijek te omogućava jednostavno korištenje, budući da će držati vrata ledenice djelomično ili potpuno otvorenima, da ih vi ne morate pridržavati rukom. Napredno rješenje izjednačava pritisak kako bi spriječio vakuum i kako biste nakon zatvaranja poklopca mogli ponovno otvoriti odmah škrinju.
više
manje informacija
_products/features/icon - Upravljanje i sigurnost

Upravljanje i sigurnost

Upravljačka jedinica nalazi se na prednjoj donjoj strani ledenice za zamrzavanje. Gumb za namještanje odgovarajuće temperature, te za uključivanje ili isključivanje funkcije
intenzivnog zamrzavanja FastFreeze, nadopunjavaju još i svjetla za pokazivanje rada aparata koja uključuju svjetlo intenzivnog zamrzavanja kao i sigurnosno svjetlo kod previsoke
temperature.
više
manje informacija

Provjerite sve naše zamrzivače