Kuhinjske nape - Gorenje
zatvori
...

Kuhinjske nape

Gorenje kuhinjske nape donose dvije stvari odjednom kao tehnološki napredni alati u obliku vrhunski dizajniranih predmeta. Nape su savršene družice suvremenom životnom stilu - doprinose zdravijem životnom okolišu, učinkovito uklanjaju loše mirise te rade tiho i pouzdano. Gorenje nape izrađene su od materijala vrhunske kakvoće i nude najbolje korisničko iskustvo kada se radi o kuhanju, čišćenju ili jednostavno kada ih se samo promatra.

AdaptAir

Bez neugodnih mirisa. Samo čist zrak.
AdaptAir je jedinstvena tehnologija koja omogućava ravnomjerno odsisavanje zraka iznad cijele površine ploče za kuhanje. To omogućava posebna kombinacija aluminijskog filtera s dodatkom posebne poliuretanske pjene i lopatica koje se otvaraju i zatvaraju ovisno o snazi odsisavanja zraka, a čime se smanjuje i razina buke. U zraku nema pare, mirisa i nečistoća.

AdaptTech

Automatski rad ventilatora
Poseban senzor, kada se napa nalazi u automatskom načinu rada, osjeća razinu nečistoća ili pare, vlage ili mirisa te reagira odgovarajuće. On automatski namjesti brzinu ventilatora ili, ako više nije potrebno, čak potpuno zaustavi ventilator.
_products/features/icon - Poliuretanski filter

Poliuretanski filter

Uklanja masnoće i maksimalno apsorbira zrak
Jedinstveni AdaptAir i aluminijski filteri za masnoću dodatno su poboljšani posebnom poliuretanskom pjenom koja uklanja do 98% svih čestica masnoće i ostalih nečistoća. Istovremeno, kuhinjska napa zadržava učinkovitost apsorpcije zraka.
više
manje informacija
_products/features/icon - SliderTouch

SliderTouch

Jednostavno upravljanje
Inovativno klizno upravljanje dodirom omogućava trenutnu promjenu snage rada ili intenziteta osvjetljenja.
_products/features/icon - P.A.S. odsisavanje po obodu

P.A.S. odsisavanje po obodu

Pametno, ciljano odsisavanje s manje buke
Ovaj inovativni perimetarski sustav odsisavanja ne odsisava zrak samo kroz središnji dio već snagu i odsisavanje usmjerava prema rubovima. Ovakav pristup istovremeno smanjuje potrošnju energije kao i buku. Kao rezultat, odsisavanje zraka je znatno učinkovitije.
više
manje informacija

Provjerite sva svojstva

Provjerite asortiman kuhinjskih napa