Karakteristike kuhinjskih napa - Gorenje
zatvori
...

Ruka pomoćnica odozgor

Gorenje kuhinjske nape
Gorenje kuhinjske nape donose dvije stvari odjednom kao tehnološki napredni alati u obliku vrhunski dizajniranih predmeta. Nape su savršene družice suvremenom životnom stilu - doprinose zdravijem životnom okolišu, učinkovito uklanjaju loše mirise te rade tiho i pouzdano. Gorenje nape izrađene su od materijala vrhunske kakvoće i nude najbolje korisničko iskustvo kada se radi o kuhanju, čišćenju ili jednostavno kada ih se samo promatra.
Savršena briga
Pametna rješenja
Odlično korisničko iskustvo

Savršena briga

Uvijek svjež zrak

Želite li uživati u svom obroku u najboljoj mogućoj atmosferi? Bez mirisa svježe pripremljenog variva? I bez neugodne vlage u zraku?

Svaki novi dan je sam po sebi dosta izazovan, pa zašto bi vas dodatno smetali neugodni mirisi? Gorenje kuhinjske nape vode brigu o vašim obrocima na savršen način.

AdaptAir

Bez neugodnih mirisa. Samo čist zrak.
AdaptAir je jedinstvena tehnologija koja omogućava ravnomjerno odsisavanje zraka iznad cijele površine ploče za kuhanje. To omogućava posebna kombinacija aluminijskog filtera s dodatkom posebne poliuretanske pjene i lopatica koje se otvaraju i zatvaraju ovisno o snazi odsisavanja zraka, a čime se smanjuje i razina buke. U zraku nema pare, mirisa i nečistoća.

Poliuretanski filter

Uklanja masnoće i maksimalno apsorbira zrak
Jedinstveni AdaptAir i aluminijski filteri za masnoću dodatno su poboljšani posebnom poliuretanskom pjenom koja uklanja do 98% svih čestica masnoće i ostalih nečistoća. Istovremeno, kuhinjska napa zadržava učinkovitost apsorpcije zraka.
_products/features/icon - LED osvjetljenje

LED osvjetljenje

Kuhanje uz idealnu rasvjetu
LED osvjetljenje pruža odlično i izuzetno učinkovito osvjetljenje ploče za kuhanje te predstavlja značajan estetski i funkcionalan element svake kuhinje. Njegov životni vijek je 30 puta duži u usporedbi s klasičnim žaruljama, a štedi i do 10 puta više energije.
više
manje informacija
_products/features/icon - PowerBoost

PowerBoost

Intenzivno odsisavanje
Kod prekomjerne količine pare prilikom kuhanja, funkcija PowerBoost pobrinut će se za izvanredno snažno i brzo odsisavanje. Nakon uključivanja funkcije PowerBoost, kuhinjska napa će u samo nekoliko minuta odsisati višak pare i neugodnih miria, a zatim se automatski vratiti na prethodno namještanje.
više
manje informacija
_products/features/icon - Timer i Refresh funkcije

Timer i Refresh funkcije

Uvijek svježe i pravovremeno
Posebne prednosti Gorenje kuhinjskih napa uključuju namještanje vremena automatskog isključivanja (10, 20 ili 30 minuta) i funkciju osvježavanja koja se aktivira svakog sata, obnavljajući strujanje zraka kroz 5 minuta.

Pametna rješenja

Dobrodošla rješenja brojnih tehnoloških izazova

Zamislite svoju kuhinju bez kuhinjske nape. Bez ičega što bi ulovilo masnoće, dim i pare koji se neometano šire kuhinjom i ostalim prostorijama. Zamislite da se morate boriti s ljepljivim kuhinjskim ormarićima s naslagama masnoće i stanom koji miriše na ribu dva dana nakon kuhanja.

Gorenje kuhinjske nape rješavaju sve ove probleme koristeći brojna pametna rješenja te sprječavaju temperaturne šokove i zadržavaju prirodnu mikroklimu.

AdaptTech

Automatski rad ventilatora
Poseban senzor, kada se napa nalazi u automatskom načinu rada, osjeća razinu nečistoća ili pare, vlage ili mirisa te reagira odgovarajuće. On automatski namjesti brzinu ventilatora ili, ako više nije potrebno, čak potpuno zaustavi ventilator.

P.A.S. odsisavanje po obodu

Pametno, ciljano odsisavanje s manje buke
Ovaj inovativni perimetarski sustav odsisavanja ne odsisava zrak samo kroz središnji dio već snagu i odsisavanje usmjerava prema rubovima. Ovakav pristup istovremeno smanjuje potrošnju energije kao i buku. Kao rezultat, odsisavanje zraka je znatno učinkovitije.
_products/features/icon - TouchControl

TouchControl

Sve je u vašim rukama
Upravljanje na dodir omogućava jednostavne i trenutačne promjene između razina snage i intenziteta osvjetljenja nape.
_products/features/icon - A+ energetski razred

A+ energetski razred

Vrhunska energetska učinkovitost
Kombinacija pametnih tehnoloških rješenja, poliuretanskih filtera, vrlo učinkovitih motora i LED osvjetljenja donosi izvrsnu učinkovitost kuhinjskih napa u A+ energetskom razredu.
_products/features/icon - Inverterski motor PowerDrive

Inverterski motor PowerDrive

Izvanredna snaga, visoka učinkovitost
Ovaj snažan motor radi ebz četkica, pa nema mehaničkog naprezanja, trenja ili habanja. Rezultat je bolja učinkovitost i uštede električne energije, a rad je značajno tiši.

Odlično korisničko iskustvo

Dizajnirane za jednostavnu upotrebu, čišćenje i održavanje

Uživate li u smijehu, čitanju ili samo volite provoditi vrijeme u svojoj kuhinji? Klima je vrlo važna u otvorenim kuhinjskim prostorima. Stoga je vrlo važna i gotovo središnja uloga kuhinjske nape koja svojom učinkovitošću i tihim radom omogućava da radite i druge stvari uz kuhanje finih jela.

Ako želite provoditi više vremena u kuhinji s obitelji i prijateljima, onda je Gorenje kuhinjska napa sa svojim korisniku prijateljskim svojstvima savršeno rješenje.

GentleClose

Meko zatvaranje
Određeni modeli izvlačnih kuhinjskih napa imaju nov način zatvaranja, najčešće prisutan kod kuhinjskog namještaja. Nova GentleClose funkcionalnost omogućava jednostavno, tiho i elegantno zatvaranje. Lagani pritisak dovoljan je da se napa tiho vrati u svoje kućište.

SliderTouch

Jednostavno upravljanje
Inovativno klizno upravljanje dodirom omogućava trenutnu promjenu snage rada ili intenziteta osvjetljenja.

Usklađeni dizajn

Savršeno uklapanje
Nova generacija Gorenje kuhinjskih napa jedinstvena je kombinacija optimalne funkcionalnosti i savršenstva u dizajnu. Uz naprednu tehnologiju, krasi ih i usklađen dizajn s ostalim Gorenje ugradbenim kuhinjskim aparatima dopuštajući im skladno uklapanje u bilo koji interijer.
više
manje informacija
_products/features/icon - TouchFree

TouchFree

Bez otisaka prstiju
Sve površine od nehrđajućeg čelika obložene su posebnim TouchFree filmom koji sprječava otiske prstiju, tako da je površina kuhinjske nape uvijek sjajna, a čišćenje je jednostavnije.
_products/features/icon - Jednostavno čišćenje

Jednostavno čišćenje

Minimalno održavanje
Čišćenje je važan faktor u smislu dužine životnog vijeka kako kuhinjske nape tako i njenih filtera. Prljavi i zamašćeni filteri mogu značajno smanjiti kapacitet nape. Aluminijske filtere možete očistiti ručnim pranjem ili pranjem u perilici posuđa na temperaturi od 65°C. Napominjemo da je prilikom strojnog pranja u perilici posuđa moguća promjena boje filtera, iako to ne utječe na njihovu učinkovitost. Preporučamo da očistite filtere svoje kuhinjske nape svaka dva mjeseca.
više
manje informacija