Karakteristike perilice rublja - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike perilice rublja

Savršena njega

SensoCare tehnologija

Savršenstvo pranja
SensoCare tehnologija pobrinut će se da je svaka vrsta tkanine oprana na najbolji mogući način. Ovisno o tkanini, ona uvijek nudi optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i brzine centrifugiranja. S obzirom da vaše rublje zaslužuje posebnu njegu, programi pranja pamučnog rublja i sintetike mogu se dodatno prilagoditi odabirom jednog od četiri SensoCare načina pranja ili dodatnim funkcijama. NormalCare način pranja je prednamješteni način kod kojeg su sva četiri parametra optimalno kombinirana, TimeCare skraćuje vrijeme pranja, AllergyCare koristi više vode i dodatno ispiranje, a EcoCare je energetski najučinkovitiji način pranja.
_products/features/icon - TimeCare

TimeCare

40% kraći ciklus pranja
Intenzivno i brže pranje manje zaprljanog rublja i manjih količina.
_products/features/icon - EcoCare

EcoCare

Uštede energije do 60%
Ciklus pranja je nešto duži, ali troši manje vode i energije.
_products/features/icon - AllergyCare

AllergyCare

Učinkovito ispiranje
Temeljito ispiranje učinkovito je kod uklanjanja tragova deterdženta i alergena koji mogu uzrokovati neugodne reakcije na koži.

StainExpert

Stručnjak koji uklanja i najtvrdokornije mrlje
Učinkovito uklanjanje mrlja više ne zahtijeva visoke temperature i dodatno tretiranje rublja kemikalijama prije pranja. Savršena kombinacija temperature, vremena i vode uklonit će četiri tipa tvrdoglavih mrlja: voće (naranče, sok od rajčice...); mrlje organskog porijekla (masti, maslac, jaja, trava...); vino (tamni voćni sokovi, tinta,...) i kavu (čaj, jogurt, tjestenina, šminka). Funkcija StainExpert prisutna je kod Superior modela perilica rublja.
_products/features/icon - Antiallergy Pamuk

Antiallergy Pamuk

Prijatelj osjetljive kože
Produženo vrijeme pranja na višoj temperaturi s više vode rezultira izvanrednim učincima pranja, a program AntiAllergy Pamuk čini ih još boljim i temeljitijim zbog dodatnog ispiranja. Ovaj program prikladan je za sve s osjetljivom kožom jer odstranjuje sve alergene iz opranog rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - Grinje Stop

Grinje Stop

Za ljepši san i mirne noći
Ovaj program namijenjen je pranju većih komada rublja kao što je posteljina, jastuci i deke. Kako bi bili savršeno oprani, ritam pranja posebno je prilagođen kako bi sprječio zapetljavanje rublja, dok ekstra temeljito ispiranje eliminira alergene i grinje koji mogu uzrokovati neugodu na vašoj koži.
više
manje informacija
_products/features/icon - Dječja odjeća

Dječja odjeća

Zaštitimo osjetljivu kožu beba i djece
Ovaj program koristi više vode kako bi se deterdžent učinkovito otopio i kako bi rublje bilo temeljito oprano. Rublje se namače u toploj vodi duže vrijeme kako bi se što bolje djelovalo na tvrdoglave mrlje od dječje hrane. Rublje će biti besprijekorno čisto, bez tragova deterženta i alergena koji mogu iritirati veoma osjetljivu kožu beba i male djece.
više
manje informacija
_products/features/icon - UltraWhite

UltraWhite

Za bijelo koje nikad neće postati sivo.
Rublje od sintetskih vlakana, svile i najlona lako se može oštetiti prilikom pranja u perilici rublja. Stoga smo kreirali poseban program UltraWhite za pranje na nižim temperaturama koji će sačuvati vaše osjetljivo rublje. Nježno prevrtanje rublja uz veću količinu vode donosi savršenu bjelinu vašeg rublja na temperaturama pranja ne većim od 30°C. Za dodatnu svježinu preporuča se korištenje posebnih deterdženata.
više
manje informacija
_products/features/icon - PerfectBlack

PerfectBlack

Samo je jedna crna
Specijalni program pranja svih vrsta crnih tkanina s nježnim okretanjem u većoj količini vode vrlo je efikasan na temperaturi od samo 30°C. Više nema potrebe za intenzivnim okretanjem i upotrebom agresivnih deterdženata zbog kojih crno rublje izblijedi i posivi. Za osjetljivo crno rublje preporuča se upotreba specijalnih namjenskih deterdženata.
više
manje informacija
_products/features/icon - BioWash

BioWash

Pranje ekološkim deterdžentima
Savršeno rješenje za sve koji koriste organske deterdžente za pranje rublja kao što su lopte za rublje ili sapunske oraščiće. Kombinacija višeg nivoa vode, temperature do 90°C i brzog okretanja omogućuje optimalnu upotrebu organskih deterdženata i čisto rublje.
više
manje informacija
_products/features/icon - SportWash

SportWash

Uvijek svježa sportska odjeća
Nježno okretanje rublja u većoj količini vode na 30 do 40 °C idealno je za pranje sintetičkih tkanina. Zato će vaša sportska odjeća uvijek biti svježa i mirisna, spremna za nove sportske pothvate.
_products/features/icon - NightWash

NightWash

Tiho pranje za noćne sate
Rublje ćete lako i nadasve tiho oprati i noću. Okretanje bubnja je sporije i nježnije, a pranje traje nešto duže, što rezultira sa savršeno opranim rubljem, dok vi spavate.
_products/features/icon - MyFavourite

MyFavourite

Najčešće korišteni programi nadohvat ruke
Najčešće korištene programe pranja vaša perilica rublja može jednostavno zapamtiti i oni će tako biti na raspolaganju za brzi odabir i upotrebu. Ona će također zapamtiti sva dodatna podešavanja koja ste primjenili kao što su promjena brzine centrifugiranja, predpranje ili dodatno ispiranje.
više
manje informacija
_products/features/icon - QuickWash 17'

QuickWash 17'

Brzo i svježe
Manje zaprljano rublje jednostavno možete osvježiti u samo 17 minuta na temperaturi od 30°C. Vaša omiljena odjeća uvijek na raspolaganju.
_products/features/icon - Ručno pranje + Vuna

Ručno pranje + Vuna

Za iznimno osjetljivu odjeću
Ovaj program pranja prikladan je za vunenu, svilenu i odjeću od čipke, kao da su prani nježnim rukama. Oblik i kvaliteta bit će zadržani, a mrlje i prljavština odstranjeni već na temperaturama od 30 ili 40°C.

Pametna rješenja

SpaDrum

Odlično njegovano rublje
Bubanj SensoCare perilica rublja izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika iznimno glatke površine. Tako da je rublje temeljito oprano, isprano i ocijeđeno, te pri tome sačuvano i njegovano na najbolji mogući način.
_products/features/icon - Perforacije

Perforacije

Voda se nježno raspršuje po bubnju
Maler rupice promjera ne većeg od 3 milimetra tretiraju vaše rublje izuzetno nježno. Pored učinkovitog pranja, centrifugiranja i ispiranja, one također sprječavaju oštećenja na vašem rublju. Također, veličina, oblik i raspored perforacija na bubnju smanjuje potrošnju energije i vode.
više
manje informacija
_products/features/icon - 3D rebra

3D rebra

Nježno valjanje rublja
Rebra valovitog oblika nježno potiskuju rublje ka zadnjem dijelu bubnja, odakle ga guraju i podižu prema njegovom vrhu. Ovo rezultira boljom raspoređenošću rublja u bubnju, a istovremeno ga nježno masiraju. Kroz otvore na površini rebara prska i dodatna voda koja pomaže i poboljšava proces namakanja rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - Ukošena 4D vrata

Ukošena 4D vrata

Uvijek na pravom putu
Poboljšana patentirana staklena vrata perilice rublja omogućavaju aktivno 4D kretanje rublja prema središnjem dijelu bubnja, gdje mu se pruža najbolji tretman, te maksimalna njega i zaštita. Rublje je bolje oprano i manje izgužvano, zahvaljujući optimalnoj raspoređenosti rublja, rad je tiši, a sama perilica rublja dugotrajnija.
više
manje informacija
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Izvanredna snaga, visoka učinkovitost.
Ovaj snažan motor bez četkica eliminira mehaničku napetost, trenje ili habanje. Rezultati su bolji, uštede energije veće, a pranje značajno tiše. Štoviše, vijek trajanja uređaja je duži.
_products/features/icon - TotalWeightControl

TotalWeightControl

Superiorni rezultati pranja bez obzira na količinu rublja
Senzor podešava sve parametre pranja ovisno o količini rublja koja se nalazi u bubnju. Rezultat je optimalna potrošnja energije i vode, kraće pranje i značajno tiši rad. Puna košara rublja, bez obzira koliko velika bila, bit će puna čistog i mirisnog rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - DuraHeat

DuraHeat

Pouzdan i dugotrajan grijač
Redizajniran i poboljšan grijač uključuje sustav zaštite od pregrijavanja. Ovo produžuje njegov životni vijek, a korištenje perilice rublja je sigurno.
_products/features/icon - Spremnik za vodu

Spremnik za vodu

Nemate dovod vode? Nije problem.
Spremnik za vodu nalazi se sa stražnje strane perilice rublja i napunjen, kontinuirano osigurava potrebnu količinu vode tijekom pranja, bez obzira imate li ili ne priključak na vodovod. Jedan spremnik dovoljan je za do dva ciklusa pranja. Spremnik se automatski puni ukoliko je spojen na neki vid vodovodne mreže ili ga možete napuniti ručno. Ovo je odlično rješenje za područja bez regulirane vodovodne mreže.
više
manje informacija
_products/features/icon - SensorIQ

SensorIQ

Pametno pranje rublja
Sustav senzora prati i upravlja procesom pranja. Na osnovni prikupljenih podataka, pametna senzorska tehnologija automatski prilagođava količinu vode i vrijeme pranja odabranom programu, te vrsti i težini rublja. Rezultat je odlično oprano rublje, te niže potrošnja energije, vode i vremena.
više
manje informacija

A+++-20%

Sve perilice rublja su energetski iznimno učinkovite (85% perilica rublja Gorenje spada u A+++ energetski razred), dok određeni modeli troše i do 50% manje energije u usporedbi s onima iz A energetskog razreda (A+++-20 %).

Jednostavna uporaba

Korisniku prilagođen dizajn

Poboljšan dizajn, lakše upravljanje
Gorenje perilice rublja dizajnirane su tako da budu funkcionalne i ergonomske, što čini njihovu uporabu inspirirajuće jednostavnom. Upravljačka ploča je blago zakošena za 20°, a veliki otvor vrata promjera 34 cm olakšava punjenje i pražnjenje perilice rublja. Filter i posuda za doziranje su lako dostupni i jednostavni za čišćenje.
_products/features/icon - AquaStop

AquaStop

Sprječava mogućnosti poplave
Perilice rublja Gorenje opremljene su s različitim sigurnosnim sustavima koji sprječavaju izlijevanje vode.Sigurnosni sustav automatski prekida dovod vode u crijevo i perilicu rublja u slučaju curenja kako bi sprječio bilo kakvo izlijevanje vode. Crpka automatski izbaci preostalu vodu iz bubnja u crijevo za odvod. Stoga, perilicu rublja možete slobodno ostaviti da radi bez nadzora, bez straha od poplave. Bolji modeli imaju na dnu perilice rublja poseban senzor, koji u slučaju ikakvog neželjenog curenja vode odmah pokrene zatvaranje električnog ventila u dovodnoj cijevi i s tim prekida dovod vode u aparat.
više
manje informacija
_products/features/icon - SterilTub

SterilTub

Rješenje za prijatni miris opranog rublja.
Pranje na nižim temperaturama i s neagresivnim sredstvima za pranje prihvatljivo je za okoliš, ali predstavlja odličnu klimu za razvoj bakterija koje se zadržavaju u kadi perilice rublja. Zbog toga rublje koje je normalno oprano i osušeno u prvom doticaju s vlagom počinje oslobađati neugodne mirise. S programom SterilTub, koji djeluje kod praznog bubnja, pobrinut ćete se za potpunu higijenu unutrašnjosti perilice rublja i time za odličnu njegu rublja.
više
manje informacija
_products/features/icon - Child Lock

Child Lock

Vrata perilica rublja Gorenje tijekom pranja nije moguće otvoriti. Za dodatno osiguranje od znatiželjnih prstića, upravljanje perilicom se može i zaključati jednostavnim pritiskom kombinacije tipki na upravljačkoj ploči, a kako bi se sprječile nehotične promjene postavki pranja.
više
manje informacija
_products/features/icon - SuperSilent

SuperSilent

Kvalitetan pogonski sklop i izolacija omogućavaju tihi rad SensoCare perilica rublja. Čak i tijekom najjačeg centrifugiranja, buka neće biti glasnija od normalnog razgovora. Najbolji modeli ponose se ekstra tihim radom.
_products/features/icon - Pocinčano kućište

Pocinčano kućište

Gorenje perilice rublja su zaštićene okolišu prihvatljivom površinskom zaštitom. Trajnost aparata i učinkovita zaštita od korozije su zajamčeni.